Din nästa Android -telefon måste ha dessa saker

2017 är på väg att sluta såväl som semestersäsongen är på oss. Det är den tiden på året när du kommer att få såväl som gåvor från dina goda vänner och familj. Och vad är en mycket bättre gåva än en anmärkningsvärd smartphone? Om du planerar att gåva någon en smartphone eller bara vill ha en själv, har du kommit till den perfekta platsen. I den här artikeln berättar jag om de funktioner och saker som din nästa Android -telefon behöver ha när du köper dem

“Must-haves”

Låt oss prata om kärnfunktionerna först. Om den du har ditt öga på inte har dessa saker, måste du troligtvis leta efter en annan.

Nummer ett är en kraftfull processor. Din nästa telefon måste ha en kraftfull processor om du planerar att använda den i minst 2 år. Företrädesvis en från flaggskeppsserien i Qualcomm. Telefoner tenderar att tröga ner med rutinanvändning. Det är därför att ha en kraftfull processor hjälper din gadget att köra smidigt under en längre tid. Dessutom har flaggskeppsprocessorerna mycket bättre batteritid och prestanda jämfört med att de är lägre motsvarigheter.

Därefter måste din nya telefon ha minst 4 GB RAM samt 64 GB lagring. 4 GB RAM är den nya vanliga i mobilindustrin. Jag tror också att det är en riktig mängd RAM att ha en smidig prestanda. Allt mindre än så bra som du kan ta itu med frågor på lång sikt. Och ärligt talat, allt mycket mer än det är bara en reklamgimmick.

Nu lagring. 64 GB lagring är passande om du planerar att använda din telefon under lång tid. Du kan på samma sätt välja en telefon med 32 GB inredning så länge den inkluderar SD -kortstöd.

Nästa “måste-ha” -funktion är en fingeravtryckssensor. Biometrics har redan upptäckt sin plats i smartphones såväl som det bara kommer att förbättra härifrån. En fingeravtryckssensor gör att din smartphone låser sig snabbare och enklare. När det används med appar som LastPass kan det förbättra din säkerhet.

Se också: Skäl till varför du inte kräver en kostsam smartphone längre

”Bör-haves”

Det här är de funktioner som din nästa telefon måste ha. Det är inte nödvändigt för din telefon att ha dessa, men det skulle vara utmärkt om det gjorde det.

Den första är en QHD -skärm. Ja, det behövs inte för att ha en QHD -skärm. Det är helt bra att ha en FHD -skärm. De ser utmärkta och är bra för batteritid. Och nakna ögon kan inte riktigt skilja skillnaden mellan FHD & QHD om du inte jämför dem sida vid sida.

Nästa, NFC. Brist på NFC borde inte vara en affärsbreakare. Jag förstår att användningen av NFC väljer nyligen, särskilt för trådlösa betalningar, men jag ser inte att det är något du kommer att använda varje dag under de kommande åren.

Nu måste din nästa telefon ha en USB C -port, 3000 mAh+ batteri, ett hörlursuttag, ett Corning Gorilla -glas, en bra kamera samt IP67 eller IP68 -klassificering. Varför? Eftersom dessa funktioner är fördelaktiga att ha såväl som skulle förbättra din allmänna upplevelse. Men detta indikerar inte att du inte gillar din telefon om de saknar dessa funktioner.

Vid tidpunkten för att komponera detta kan jag inte tro på att något annat ska inkluderas i ovan nämnda lista. Visst, du får mycket mer om du spenderar mer. Det finns andra fantastiska saker som glaskropp, trådlös laddning osv. Men jag ser dem som gimmicks och tror inte att de kommer att göra stor skillnad.

Back to top