Android 4.1.2 för Galaxy S III ger en mängd anmärkning II-liknande prestanda till gadgeten

Samsungs flaggskepp Galaxy S III-smartphone börjar se en uppdatering till Android Jelly Bean 4.1.2, såväl som om detta om detta Kanske inte, på avtalet om det, buller allt som är nitande, det finns många intressanta nya funktioner att se. Bland dem dyker upp den extremt praktiska multi-view-funktionen, som den första introducerades med Galaxy Note II, liksom enormt förbättrar multitasking-förmågan hos din gadget genom att göra det möjligt för dig att se mer än en app som körs i taget.

Visst, Note II: s skärm gör den till en något starkare kandidat i denna avdelning, men det är inte som om Samsung inte ger en respektabel mängd pixel fastighet, liksom om du använder din smartphone intensivt för att få fram Ett brett utbud av uppgifter, du gillar den nya Jelly Bean -uppdateringen.

Förutom flera vyer ger Firmware Bump Page Friend-en till en populariserad av den större phablet-uppföljaren än livet. Dra ut din S -penna, såväl som Page Friend erbjuder dig en fönster totalt med apparna såväl som funktioner du använder mest med den proprietära pennan. Anslut en uppsättning hörlurar, såväl som Page Friend visar tillhörande alternativ, till exempel att länka till musikspelaren. Det är ett snyggt tillägg, samt gör processen att använda Android bara så lite sömlös.

Den förbättrade galleri -appen för Note II gör också nedskärningen i S III: s Android 4.1.2 -uppdatering, liksom den anpassningsbara anmälningspanelen, svep tangentbord samt en av mina favoriter – kloka rotation. Nu, när du ligger i din säng och använder din gadget i porträttläge, kommer du inte att kräva att låsa orienteringen, eftersom klok rotation snabbt hävdar detta åt dig.

Samsung såväl som Google har verkligen förnyat såväl som Android rätt lika mycket som att skrapa de senaste tolv månaderna eller så, liksom Galaxy S III -individer bör vara extremt entusiastiska över utsikterna för denna specifika uppdatering.

Polska individer har varit bland de allra första att se de nya OTA -uppdateringarna, så förvänta dig att Android 4.1.2 kommer att anlända till en Galaxy S III nära dig extremt snart. Det finns ingen officiell ETA, även om dessa saker inte tenderar att dra ut när tätningen har brutits, liksom med någon typ av tur, bör de allra flesta se den senaste uppdateringen denna sida av julen.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top