Boss iOS -tema för MIUI V4/JB

Det var den 22 augusti, om jag exakt kommer ihåg, att jag publicerade ett tema som heter Boss HD -temat för MIUI V4. Det temat en mycket grov imitation av det välkända iPhone-temat utvecklat av FIF7Y. Här är ett annat tema med bossikoner med bättre design och finish. Temat är gjord av en fransk tematillverkare som heter PTIDAV44. På basen av det kan du enkelt lukta Echo V4 Black and Blue -temat av Echoside från XDA. Dessutom finns det andra påverkningar också, särskilt Jaku -temat för iOS.

Som med många teman som publicerats på Droidviews.com har detta tema två varit kraftigt moddat och översatt från italienska till engelska av mig. I den ursprungliga versionen fanns det en boss tomt ikonbild bakom Sense Clock n The Lockscreen. Jag har tagit bort det och lagt till den glasartade bakgrunden som du kan se i skärmdumparna. Dessutom har jag också översatt de franska texterna på väderwidgeten. Så nu har vi ett vackert låsskärmtema med det animerade vädret. När du har ett missat samtal eller ett nytt oläst meddelande ser du en röd animation med blekande effekt. När det gäller ikonerna kan jag säga att det här är en av de vackraste ikonerna som är gjorda för en mobil enhet, oavsett OS. Användningen av BOSS-ikoner i kategorin File Manager-kategori och inställningar gör temat mycket mer iögonfallande.

Boss iOS -tema för MIUI har också två vackra klockwidgets: en analog klocka och en digital klocka som ser ut som en modifierad version av Samsung Galaxy S3 väderwidget.

Instruktioner att använda:

Ladda ner temat och kopiera MTZ -filen till MIUI/temamappen och applicera från Theme Manager

Låsscreen väderwidgetar kräver att 9S väderappen är installerad och konfigurerad på din enhet för att visa väderwidget.

Medan klockväderwidgeten på HomeScreen hämtar väderdata från Google News and Weather (Genie Weather). Så du måste också installera den här appen på din enhet.

Ladda ner länkar

Boss iOS -tema v4.mtz

Back to top