2018 iPhone X Plus såväl som 6,1-tums iPhone Renders träffade webben

Allt samtalet den senaste veckan har handlat om WWDC såväl som programvaran som Apple visade upp för första gången, men intresset är nu nu är nu nu Börja vända sig till hårdvaran som all den programvaruapplikationen kommer att köras på. Överst på listan är samlingen av 2018 iPhones som kommer att avslöjas på några korta månader.

Även om vi redan har ett berg av rykten som tyder på att vi kan förvänta oss inte ett, inte två men tre nya iPhones i september, kommer en av dem direkt bekanta för alla som har sett en iPhone X eftersom det kommer att vara en uppdaterad version av 2017: s modell.

Där saker kommer att bli mycket mer fascinerande är de andra två telefonerna. En kommer att vara en ny billig version av iPhone X med en 6,1-tums skärm medan den större, som kallas iPhone X Plus, kommer att utvärdera i 6,5 tum.

Så hur kommer de två telefonerna att se ut? Tja, vi förstår verkligen inte säkert att det inte hindrar oss från att sikla över de senaste idébilderna av paret, den här gången delas av Onleaks.

Att titta på de två telefonerna som visas i dessa nya gör kan iPhone X Plus, om det säkert är vad det kallas, mycket väl se ut som vad vi ser här. Men liksom något tyvärr kan exakt samma inte anges om det 6,1-tums erbjudandet.

Rykten har haft den designen med en LCD -skärm snarare än OLED -skärmen som används i Aples mycket dyrare mönster under ganska länge nu, även om de senaste rapporterna för OLED -skärmpaneler för alla tre modellerna. Detta kommer att innebära att inte bara dess produktion inte ser så dynamisk ut som den presterar i dessa renderingar, men det kommer sannolikt att kräva någon form av haka som köper för att hemma alla mekaniska tricker som behövs för att få skärmen att fungera.

Med analytikern Ming-Chi Kuo som förutspår att 6.1-tums iPhone kommer att kostnaden kommer att vara betydligt mindre än resten av 2018 iPhone-sortimentet är det extremt troligt att Apple vill skilja det från sina högre motsvarigheter som ännu mer antyder att vi kan Räkna med subtila stilskillnader mellan det såväl som andra iPhones som introducerades i år.

(Källa: MysMartPrice, @onleaks [Twitter])

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 11.3.1 med Electra Update Publicera Ian Beer’s Exploit Release

100+ iOS 12 dolda funktioner för iPhone såväl som iPad [körlista]

Ladda ner iOS 12 Beta OTA -konfigurationsprofildata utan designerkonto

Ladda ner iOS 12 Beta 1 IPSW -länkar och ställ in på iPhone X, 8, 7, Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

iOS 12 Beta 1 Ladda ner IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone samt iPad

iOS 12 Beta 1 Release Notes, modifieringar samt förstått problem enligt Apple

Hur man nedgraderar iOS 12 Beta till iOS 11.4 [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top