Braun Audio’s Classic Le -högtalare gör en retur

Braun är ett företag som har producerat några ganska fantastiska produkter under åren och cirka 28 år efter att det senast gjorde en talare är Braun Le -högtalaren tillbaka. Och det är härligt.

Inte bara är Braun att högtalare igen, utan den här stöder också Apples Airplay 2. Det gör det inte bara fantastiskt att titta på, utan också fantastiskt att använda.

Men det finns en negativ poäng på alla dessa goda nyheter. Medan Braun -ljudnamnet finns på dessa högtalare, produceras de faktiskt av Pure Audio efter att företaget har tagit upp rättigheterna att producera högtalare. Men inte oroa dig. Rent ljud vet vad det gör när det gäller att göra högtalare och hopp är höga.

Vad hi-fi? Har alla detaljer, men det är onödigt att säga att dessa saker inte kommer att bli billiga.

1099 £/$ 1199 LE01, £ 749/$ 799 LE02 och £ 349/$ 379 LE03. De säljs, i svart eller vitt, från oktober.

Tekniska höjdpunkter inkluderar användning av skräddarsydd DSP (digital signalbehandling), balanserade lägesradiatorer (BMR) och specialanpassade designade, lågprofilerade aluminium woofers i kombination med anpassade passiva basradiatorer.

Alla tre högtalarna kan användas som en del av en uppsättning med flera rum, eller kan kopplas ihop för stereouppspelning när de används i porträttorientering. Om det används i landskapsläge fungerar Braun LE01 och LE02 som integrerade stereohögtalare.

Varje högtalare har inbyggd klass-D-amplifiering, växling av strömförsörjning och placering av EQ-inställningar som kan justeras med Braun Audio iOS eller Android-appen. Google Assistant Voice Control är också inbyggd, men detta kan stängas av med den dedikerade integritetsknappen.

Flera streamingtjänster stöds av Chromecast och Apple AirPlay 2, Wi-Fi och Bluetooth V4.2 är konventionellt över hela sortimentet, och alla tre modellerna kan hantera 96 ​​kHz/24-bitars HD-ljudströmning. Om du vill ha en fysisk anslutning för en annan enhet finns det en 3,5 mm AUX -ingång. Det finns också en Ethernet -port för hårt koppling av högtalarna till ditt hemnätverk.

Vi kan inte vänta med att börja höra mycket mer om dessa högtalare men de första förväntningarna är höga. Och det är bara fantastiskt att se Braun -ljudnamnet tillbaka, även om det inte är riktigt detsamma som det var tillbaka på dagen.

(Källa: vad hi-fi?)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 13.1 Beta 2 IPSW -länk och OTA -uppdatering för iPhone, iPados 13.1 Beta 2 för iPad

Hur man jailbreak iOS 12.4 på iPhone X, XS Max, XR, iPad Pro och mycket mer med UNC0VER

Nedgradering iOS 12.4.1 till 12.4 för jailbreak medan Apple fortfarande signerar firmware

Hur man jailbreak iOS 12.4 med UNC0VER 3.5.x [Tutorial]

Nedladdning: iOS 12.4.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone och iPad släppt

Bästa Galaxy Note 10/10+ plus falllista: Här är måste-haves för skydd

Bästa Galaxy Note 10/10+ plus skärmskydd? Här är våra val [lista]

Jailbreak iOS 12.4.1 genom att nedgradera och jailbreaking iOS 12.4, här är hur

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW Links & Install på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top