Ladda ner Nexus 5 Stock Wallpapers

Efter en lång väntan och en rad spekulationer, rykten och läckor är Nexus 5 äntligen ute. Det nya Nexus -flaggskeppet är ett resultat av konjunktionen mellan Google och LG. Det som gör är speciellt är det faktum att det är den första smarttelefonen som kommer med den senaste versionen av Android, det vill säga 4.4 (KitKat).

Enheten är tillgänglig och tillgänglig endast via Play Store i utvalda länder. När saker går i Androids värld, med lanseringen av någon smartphone eller surfplatta, börjar ägarna till den enheten leta efter en rotmetod och de som inte har den enheten, vill hålla sig nöjda med godbitarna som bakgrundsbilder, appar, och toner från den nyligen släppta enheten. Det har precis gått några timmar sedan fabriksbilden av Nexus 5 är ute och de hårt arbetande devs har redan börjat riva den isär och hamna de nya KitKat-baserade ROM: erna till enheter som Nexus 4 och Nexus 7.

Om du kommer ihåg delade vi de hånade versionerna av Nexus 5 -tapeter för bara ett par veckor sedan. Nu är vi tillbaka med en annan uppsättning fantastiska tapeter från den nya telefonen, den här gången de ursprungliga. N5-lagerbakgrunderna i full HD-kvalitet och förpackningen vi delar här har 8 bakgrunder av hög kvalitet. Dessutom har vi också ringsignaler, anmälan och UI -toner från enheten. Om du har rotåtkomst på din Android -enhet kan du ladda ner Nexus 5 -bootanimationen och teckensnitten också och installera dem med CWM eller TWRP Recovery.

Nexus 5 officiella bakgrundsbilder

Nedladdningar:

NEXUS 5 OFFICIAL WALLPAPERS.ZIP | Spegellänk

Lager nexus tapeter

Missa inte!
Ladda ner fler bakgrundsbilder här

Njut av Android 4.4 KitKat -appar på din enhet

Back to top