Android 7.1.2 Nougat gör metod till Beta -plattformen för Google -telefoner

Det har varit ett tag eftersom Google gjorde Android 7.1 Nougat tillgängligt, liksom nu som det verkar som om nästa del i operativsystemets Nougat -kapitel är nära. Android Patch 7.1.2 är den senaste utvecklingen som Google för närvarande arbetar med.

Google verifierade att patch 7.1.2 inte kommer att hålla något av utmärkt betydelse, liksom individer inte bör förvänta sig att någon typ av eleganta nya funktioner ska göras i denna byggnad. I stället för en snygg utgåva använder Google Android 7.1.2 för att jämna ut kanterna på tidigare byggnader. Med det sagt är “underhåll” nyckelfrasen här.

För närvarande erbjuds utvecklingen för Google -telefoner, så om du har en låter Google dig prova Android 7.1.2. De telefoner som för närvarande är berättigade till uppdateringen är Googles Nexus 5X, Google Pixel, Pixel XL, Pixel C samt Nexus Player. Du kanske har upptäckt ett viktigt namn som saknas i listan. Av okända skäl gjorde Nexus 6P inte det ursprungliga snittet, men förväntas få stöd för 7.1.2 Beta ganska snart.

Det finns ett antal förstått problem med de prylar som diskuteras ovan. Google verkar ha en kortlista med problem som den vill hantera i den allra första delen av 7.1.2. Låt oss ta en titt på vad individer kan förvänta sig att fixa i den nya lappen, utöver den snarare framtiden när efterföljande utvecklar släpps.

Pixel C -enheter kan i vissa fall inte visa snabba inställningar korrekt;

WiFi -funktionen har ett antal problem som återkommer;

Vissa enheter visar upp ett problem där skärmen blir svart mellan bagagerummet och konfigurationsskärmen;

Enhet-till-gadgetfunktionen i ett antal situationer slutar arbeta för att överföra SMS-texter.

När du köper för att delta i denna allra första testfas kräver du bara att äga en av de berättigade prylarna nämnda, förutom att vara anställd i Googles beta -program för Android. Detta ger dig att få tillgång till uppdateringen 7.1.2 såväl som du kommer att kunna inspektera i framsteg vad Google arbetar för att ge sitt mobiloperativsystem.

Det har gått ett tag eftersom vi senast har sett en uppdatering minska från Google, mycket mer särskilt december månad då Android 7.1.1 lanserades.

Back to top