iOS 9.2 Beta 2 släpptes till offentliga betatestare med AT&T Numbersync Support

Efter att ha släppt iOS 9.2 Beta 2 till utvecklare igår, har Apple Today gjort iOS 9.2 Beta 2 tillgängligt att ladda ner för de som är inskrivna i Apple Public Beta -programmet. Förutom iOS 9.2 Beta 2 för utvecklare utfärdade Apple också i går den andra beta -versionen av OS X 10.11.2, första beta av TVOS 9.1 och en beta -version av XCode, dess integrerade utvecklingsmiljö som används för att utveckla programvara för iOS, OS X, TVOS och Watchos.

De som är registrerade på iOS Beta Testing -programmet kommer nu att kunna utforska och dra nytta av AT & T: s Numbersync -tjänst. Enligt användargränssnittet som visar inom iOS 9.2 Beta användare Numbersync -leverantörer “med friheten och fördelen med att använda ditt trådlösa nummer på flera, kompatibla enheter”. Enkelt uttryckt låter tjänsten dig ringa och ta emot telefonsamtal med ditt eget nummer från en enhet som en iPad eller Mac -dator utan att vara ansluten direkt till telefonen.

AT & T: s Numbersync -funktion är mycket lik den kontinuitetsfunktion som Apple för närvarande erbjuder. Mac, iPad och iPod Touch-ägare kan för närvarande ringa och ta emot telefonsamtal via Apples kontinuitetsfunktion så länge som nämnda enhet är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som iPhone som innehåller numret. Numbersync som tillhandahåller i huvudsak tjänar samma funktionalitetsnivå, men kräver inte att enheten i fråga är ansluten till samma trådlösa nätverk som iPhone. I grund och botten ringer WiFi genom ditt AT & T -konto.

Denna senaste iOS 9.2 Beta 2 som tillhandahåller från Apple är bäst tillgängligt nu för alla de offentliga betatestarna som för närvarande kör en pre-release-version av iOS. Som alltid serveras uppdateringen som en nedladdning över luften (OTA), som är tillgänglig direkt från mjukvaruuppdateringsmekanismen i appen för ursprungliga inställningar (Inställningar >> Allmänt >> Programuppdatering).

Om du inte är registrerad för den offentliga betaen och är en AT & T -kund, eller till och med om du inte är för den delen, och vill komma ombord och sätta AT & T: s nya siffror -funktion genom dess steg, kan du komma åt de relevanta profilerna som krävs För att få tillgång till beta från Apples offentliga beta -programportal, instruktioner som du kan hitta här för.

(Bildkredit: Jono Haysom [Twitter])

Du kanske också vill kolla in:

iOS 9.1 JAILBREAK STATUS UPPDATERING

Jailbreak iOS 9, 9.0.2, 9.0.1 med Pangu 9 på iPhone och iPad [Uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top