Android 4.1.1 Jelly Bean Firmware Update träffar Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 i Indien

Samsung startade Android 4.1.1 Jelly Bean firmware -uppdatering för Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 med Vodafone -användare i utvalda europeiska länder som Europa ( Italien, Grekland, Spanien, Tyskland, Rumänien och Slovenien. Det var en märkesfirmware som endast var begränsad till Vodafone -användare.

Och nu har tillverkaren skickat den nya uppdateringen för sin Samsung Galaxy Tab 2 7.0 -användare i Indien. Den nya firmware p3100DDCLL1 är för obegränsade enheter och det indikerar att den kan blinkas på valfri flik 2 7.0 P3100 -enhet som inte är låst till en transportör/operatör.

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 -användare i Indien kan uppdatera sin Tab 2 till Android 4.1.1 firmware med hjälp av kies eller över luften (OTA). För att kontrollera om uppdateringen är tillgänglig för din flik 2, gå till Inställningar> Om> Programuppdatering.

Firmware -detaljer:

PDA: P3100DDCLL1
CSC: P3100ODDCLL1
Android -version: 4.1.1
Datum: 2012-12-05
Region: Indien (obränd)

Android 4.1.1 JB -uppdateringen ger en mängd nya funktioner till din Galaxy Tab 2 7.0 P3100, till exempel Google Now, New Notification Panel, förbättrad och smidigare touchwiz och mycket mer. Om du äger en bärarfri internationell version av Galaxy P3100 kan du installera den nya firmware manuellt med ODIN-metoden.

Ladda ner Android 4.1.1 Firmware för Tab 2 7.0 P3100:

Firmware Download Link: P3100DDCLL1_P3100ODDCLL1_INU.ZIP

Uppdatering (29 december):

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 har just fått Android 4.1.2 Jelly Bean -uppdatering. Klicka här för att ladda ner och installera den aktuella firmware.

Hur man installerar denna firmware:

Följ stegen nedan för att installera den officiella Android 4.1.1-firmware till din Galaxy Tab 2 GT-P3100 manuellt.

Ladda ner firmware från länken som levereras ovan och extrahera zip till skrivbordet. Inuti zip hittar du en fil med .tar.md5 -tillägg.

Ladda ner ODIN3_V3.04.zip och extrahera det också.

Ladda ner och installera Samsung USB -drivrutiner på din dator.

Säkerhetskopiera dina kontakter, meddelanden, appar etc. Använda Google Sync, KIES och någon bra backup -app. Säkerhetskopiera dina kontakter, samtalsloggar, meddelanden, APN: er, bokmärken, kalender, appar och spel med dessa fantastiska gratis appar.

Aktivera USB -felsökning på din enhet: Inställningar> Utvecklaralternativ>

Ladda din flik 2 till minst 70% batterinivå.

Stäng av enheten och starta den i nedladdningsläge: Tryck på Volym ner+Power -knappar samtidigt tills Samsung -logotypen flimrar i två gånger och du ser skärmen som uppmanas att gå in i nedladdningsläget.

Gå till ODIN3 -mappen och kör .exe -programmet som finns där.

Anslut din surfplatta till datorn med hjälp av USB -sladd och vänta tills anslutningen mellan enheten och datorn är etablerad.

En framgångsrik anslutning indikeras av Odin3 av ​​Green Highlight på IC: COM Port och “Tillagd!” Text i meddelandelådan längst ner.

Okej, klicka nu på PDA -knappen på Odin och välj firmware -filen med .tar.md5 -tillägg.

Se till att endast Automobile -omstart och F. Teset -tidsalternativ är kryssade på Odin.

Klicka nu på Start -knappen för att starta installationen. Vänta tills den är klar.

Slutligen kommer du att få ett pass !! Meddelande på id: com och du fliken startar om automatiskt.

Gjort! Du kan nu njuta av den nyligen uppdaterade Android 4.1.1 -firmware på din enhet nu.

Hur man rotar Galaxy Tab 2 7.0 P3100 på Android 4.1.1 Firmware:

Om du redan har installerat den aktuella Android 4.1.1 Jelly Bean -firmware på din Galaxy Tab2 7.0 och vill rota den, följ bara stegen nedan som är ungefär samma som du gjorde ovan för att blinka ROM.

Ladda ner Odin3 Flasher-program: ODIN3-V3.07.ZIP eller ODIN3_V1.85.ZIP (extrahera zip).

Ladda ner den osäkra kärnfilen och extrahera zip för att hitta .TAR-filen: CF-auto-Root-espressorf-espressorfxx-gtp3100.zip

Aktivera USB -felsökningsläge från inställningar (se ovan för hur du).

Starta din Galaxy Tab 2 7.0 i nedladdning/Odin -läge som du gjorde när du installerade firmware.

Starta ODIN3 och klicka på PDA-knappen och välj CF-auto-Root-espressorf-espressorfxx-gtp3100.tar

Tryck nu på startknappen för att starta installationen. När den är klar kommer din enhet att starta om automatiskt och den kommer att vara förankrad.

Nu är din Galaxy -flik förankrad och du kan verifiera roten genom att försöka hitta närvaron av SuperSu -appen i. Du kan också kontrollera roten genom att installera RootChecker -appen från Play Store.

Back to top