Apple tillkännager HomePod China släppdatum

Kina kan utlösa Apple vissa problem med avseende på exakt hur många iPhones som erbjuds just nu, men det kommer inte att låta det hindra det från att introducera HomePoda i landet. Apple har verifierat att den kloka talaren kommer att säljas i Kina fredag 18 januari.

HomePod har varit till försäljning internationellt i nästan ett år nu, liksom det har visat sig framträdande för metoden det skapar en ganska fantastisk ljud oavsett var den är placerad.

Tyvärr är Siri fortfarande Siri såväl som HomePod fortsätter att lida och släpar efter både Google Asssistant och Amazon Alexa. Det är troligt av den anledningen att Apple fortsätter att driva HomePods ljudkvalitet, snarare än dess kloka funktioner.

”HomePod är den perfekta trådlösa högtalaren för musikälskare. Den levererar en oöverträffad musiklyssningsupplevelse med högfilitetsbrus var som helst den läggs samt producerar en ny metod att hitta och interagera med musik som använder Siri, ”sade Philip Schiller, Apples senior vice president för runt om i världen marknadsföring. ”Vi är glada över att ta med HomePod till våra kunder på Kina och Hong Kong -marknaderna. Vi kan inte vänta på dem för att uppleva exakt hur fantastiskt det verkar i deras hem, vi tror att de kommer att gilla det. ”

Detta framsteg inträffar mitt i Apples erkännande av allvarliga oro för den kinesiska marknaden, där inte bara kinesiska företag som förbjuder Apple-enheter, men domstolarna avgörs till förmån för Qualcomm och uppfyller den tidigare domstolskampen med den Cupertino-baserade jätten.

Apples HomePod erbjuds redan i USA, Storbritannien, Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Mexiko samt Spanien. Både Kina såväl som Hong Kong kommer att ha gått med i den växande listan i slutet av denna vecka såväl som det förblir för att ses exakt hur framträdande det kommer att vara, särskilt att tänka på Apples nuvarande problem med försäljningen i landet.

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 12.1.2: Ny Jailbreak -exploatering på Horizon när den lappades i 12.1.3 Uppdatering

Ladda ner iOS 12.1.3 Beta 3 IPSW -länkar samt OTA -uppdatering

Ladda ner iOS 12.1.2 16C104 IPSW -länkar, OTA för iPhone XS, Max, XR, X samt mer

Hur man nedgraderar iOS 12.1.2 till iOS 12.1 / iOS 12.1.1

iOS 12.1.2 Release Notes, Changelog samt andra ändringar som framhävs av Apple

Jailbreak iOS 12.1.2 Uppdatering av tillstånd: Här är vad du kräver att du vet

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple, samt webben.

Back to top