Google News & Weather iOS -app Uppdaterad med Notification Center Widget Support

Google News & Weather har just fått en betydande uppdatering, och bland det vanliga utbudet av bugfixar och prestandaförbättringar, innehåller nu support för iOS 8: s nya anmälningscenter Widgetfunktion. Fullständig information, såväl som den nedladdningslänken, kan ses nedan.

Med tanke på att Google är författaren till Android och allt, är sökjätten inte främling för idén om en widget, och också tydligt medvetna om hur de kan förbättra den övergripande mjukvaruupplevelsen kraftigt. Apple, verkar det, har bara fått detta memo, men fashionabelt sent som någonsin verkar det som om stödet för iOS 8-tillägg har tagits väl emot bland iPhone, iPad och iPod Touch-användande troende.

Ganska självförklarande, Google News & Weather är fortfarande ett populärt val från tredje part bland iOS-användare som vill hålla jämna steg med de senaste pågående vägar, och såväl som att du kan se relativt detaljerade nyheter och väderinfo i appen, kommer också nu Ge en hälsosam dos av nyhetsuppdateringar från hela webben i Notification Center.

Med Googles tjänst som kan samlas från tusentals publikationer kommer du att kunna njuta av ett varierat urval av täckning på allt från politik och aktuella frågor till sport och populärkultur, och tillägget av den nya widgeten är helt enkelt glasyren på kakan .

Som alltid med den stora majoriteten av Googles appar-till och med de som präglar den konkurrerande iOS-är allt snyggt presenterat, rent och trots en typisk-google-estetik, underhåll av resten av operativsystemet som helhet.

Google News & Weather är både universellt, så stödjande av iPhone och iPad, och helt gratis, och om du inte redan har gjort det, se till att ta upp den via den direkta appbutiklänken som vi har tillhandahållit nedan.

Du måste köra iOS 7 eller högre för att installera det, sinne och uppenbarligen använda iOS 8.0 eller nyare om du vill dra nytta av tilläggsstödet.

(Ladda ner: Google News & Weather för iOS i App Store)

Du kanske också vill kolla in:

Sju nya iOS 8 -widgets värda att prova idag på din iPhone

Var noga med att kolla in vårt iPhone Apps Gallery och iPad Apps Gallery för att utforska fler appar för din iPhone, iPad och iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top