Samsung Galaxy -enheter som kommer att få Android 7.0 Nougat bekräftade, är din enhet på listan?

Samsung kan vara världens största och mest framgångsrika tillverkare av Android-drivna smartphones, men det betyder inte nödvändigtvis att det sydkoreanska företaget kan leverera omedelbart på aktuella Android-uppdateringar till sina enheter när en ny större version meddelas.

Sådan är fragmenteringen av Android -plattformen som till och med Samsung måste hoppa genom flera bågar för att driva uppdateringar ut. Android Nougat tillkännagavs för månader sedan, som du kommer ihåg, men det är först nu som Samsung har kommit runt för att faktiskt publicera vilka av sina smartphones som kommer att dra nytta av uppdateringen.

Det krävs inte en raketforskare för att omedelbart kunna gissa vilka två enheter som kommer att vara bland de första som drar nytta av Android Nougat -uppdateringen.

Liksom de flesta företag som är involverade i detta utrymme kommer Samsung direkt att vilja ta hand om sina flaggskeppskunder genom att föra Nougat till Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge -smartphones. Intressant nog är Samsung redan på väg att rulla ut Android Nougat till de ovannämnda enheterna när vi talar, främst i den europeiska regionen, men vi vet att det är ute i naturen nu.

Utöver de två hårdvarubitarna kommer Samsung också att leta efter Nougat till ett antal andra enheter, med företaget som lovar att de stödda enheterna, eller åtminstone några ospecificerade få av dem, kommer att få Nougat ”inom första halvan av Året ”2017.

Enheterna med nuvarande känt stöd för Nougat är som följer:

Galaxy S7

Galaxy S7 Edge

Galaxy S6

Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge Plus

Galaxy Tab A med S Pen

Galaxy Tab S2 (LTE Unlocked Version)

Galaxy Note 5

Galaxy A3

Galaxy A8

Listan täcker bara en relativt liten del av Samsungs tillgängliga sortiment, både smartphone och surfplatta, men den är fortfarande en anständig uppsättning enheter att komma igång med. Det innehåller inte bara ett par flaggskeppsop-enheter, som Galaxy S7 och S7 Edge, utan också några av de lägre nivåer som definitivt kommer att blidka dem som helt enkelt inte alltid gör flytten till den dyraste butiksanordningen innom räckhåll.

För de som har en enhet som listas ovan är det definitivt något att se fram emot, med Android Nougat som ger funktionalitet som Googles officiella implementering av split-screen-läge, snabbare appbyte och en översyn av meddelanden om aviseringar inklusive aviseringar som är bundna ihop och också överensstämmer för att snabbt svara. Sammantaget snart en solid uppdatering som kommer till ett antal Samsung -enheter snart, men låt oss bara hoppas att din transportör rensar vägen för uppdateringen snart.

(Källa: Samsung)

Du kanske också vill kolla in:

Super Mario kör för Android släppdatum Tidsram avslöjad

Ladda ner: Pokemon Go 1.23.1 / 0.53.1 för iOS och Android rullar ut nu

Pokemon Go ++ 1.23.1 / 0.53.1 Hack släppt, ladda ner det härifrån

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top