Adobe Lightroom för iPhone, Photoshop Mix för iPad släppt [nedladdningslänkar]

Adobe har varit upptagen med att förbereda sig för en serie uppdateringar och nya tillägg för iOS under de senaste månaderna, och idag har lanserat Photoshop -mix för iPad i Konjunktion med utrullningen av en Lightroom-app för iPhone-användare. Dessutom har mycket mer än ett dussin av Adobes Creative Cloud Desktop Utilities uppdaterats, och allt är detta ett ganska betydande, till och med landmärke för företaget.

Efter att ha erkänt en trovärdighet för att leverera en främsta fotoredigering och bildmanipuleringsupplevelse genom den berömda Photoshop -appen, har Adobe, liksom många andra mjukvarutillverkare runt den, försökt utöka sin förmåga i mobilutrymme. Efter att ha tidigare rullat ut en Lightroom-app för iPad ger dagens introduktion av motsvarande iPhone-utgåva mycket av samma sak, men den verkliga samtalspunkten bör vara den mycket kraftfulla utseende Photoshop-mix-appen för iPad.

Apple -surfplattan, med sin betydande fastighetsfördel jämfört med iPhone och iPod Touch, har öronmärkts av Adobe för den största delen av nya produkter och funktioner, och Photoshop Mix -appen endast men understryker denna strävan. Den helt nya appen tillhandahåller ett gäng verktyg som hittills bara är tillgängliga via traditionella skrivbordsversioner av Photoshop, och om du är lite av en aficionado i den här avdelningen, kommer du att bli mycket glad över vad Adobe har kastat in i Photoshop Blanda.

Fram till idag har Photoshop-appar anpassade till iOS erbjudit mycket mer av en symbolisk gest av den verkliga affären istället för att ge en äkta, funktionsrik upplevelse som liknar “ordentlig” Photoshop. Där spel på enheter som iPad på senare tid har doppat sin tå i ”konsolkvalitet” territorium, gör Photoshop Mix detta för redigering, med funktioner och filter som sträcker sig från skiktning till selektiv justering.

I linje med dessa nya iOS-appar har totalt 14 kreativa molnappar också uppdaterats, och Adobe har också tagit chansen att rulla bort detaljer om någon iPad-fokuserad hårdvara som först tillkännagavs förra året. Adobe Ink Aluminium -pennan ger fantastisk noggrannhet tack vare dess Adonit Pixelpoint -teknik, medan bildlinjen – ett ackompanjemang till bläcket – hjälper dig att skapa raka linjer och idealiska cirklar på din iPad som kör iOS 7 eller högre. Båda produkterna, som just bekräftats, kommer att finnas tillgängliga senare i dag och kommer att sätta dig tillbaka en kombinerad $ 199.99.

Så, vad gör du av Adobes nya produkter och appar? En potentiell spelväxlare? Ladda ner Lightroom och Mix -apparna för iPhone och iPad nedan för helt gratis (Adobe ID krävs), och se till att lämna dina kommentarer via de typiska kanalerna!

(Ladda ner: Lightroom för iPhone / mix för iPad i App Store)

Var noga med att kolla in vårt iPhone Apps Gallery och iPad Apps Gallery för att utforska mycket fler appar för din iPhone, iPad och iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top