Kate Winslet för att spela ledande kvinnlig roll i Steve Jobs Movie [rapport]

Historien om Steve Jobs liv fick att berättas i form av en film, och Aaron Sorkin-skriven biopik baserad på den officiella biografin av Walter Isaacson formar verkligen mycket snyggt. Med det sagt har osäkerheterna varit många i att samla rollen, med Christian Bale till synes beskrivs för rollen som mannen själv innan han gjorde en U-sväng, men Kate Winslet har nu öronmärkts för en roll i den kommande biopiken.

Ursprungligen en Sony Pictures -film, den ägs nu av Universal Pictures, och medan utarbetandet av en Hollywood -stjärna som Winslet bara lägger till mer krydda till en intressant roll, låt oss bara hoppas att filmning kan börja snabbt och vi kan se slutprodukten förr snarare snarare än senare.

Sorkin, som också skrev det sociala nätverket baserat på Mark Zuckerberg och hans uppkomst till framträdande med Facebook, har redan ett starkt lag till sitt förfogande, och även om vi inte vet för många detaljer om hur filmen kommer att spela vid denna punkt, Det har avslöjats att det kommer att bestå av tre scener som täcker uppstarten till tre stora produktutsläpp.

Det har redan funnits en jobbbaserad film i biografer, som helt enkelt kallades “jobb” och spelade Ashton Kutcher som Apple-grundare tillsammans med Josh Gad som Steve Wozniak, men medan dess ämne utarbetade en hel del hype, levererade den Ett ganska överväldigande skådespel och panorerades därefter av kritiker.

Även om Kate Winslet kan vara involverad i viss kapacitet, är den roll hon kunde spela för debatt. Hon kan anta positionen som Jobs dotter Lisa Brennan, eller kanske Apples tidigare PR-ledare Katie Cotton, men med ett CV som inkluderar sådana som Titanic har hon stamtavlan att leverera i det som förblir en enormt förväntad film.

Jeff Daniels, Star of Dumb and Dumber till liksom nyhetsrummet, kan spela den tidigare Apple -presidenten John Sculley, med Michael Fassbender och Seth Rogen som betraktas som jobb respektive WOZ.

Oavsett vad som är beslutat, låt oss bara hoppas att filmen inte bara är underhållande, utan gör rättvisa till historien om en kille som anses vara en av de största innovatörerna i denna digitala tid.

Vad är dina åsikter i frågan? Se till att lämna dina tankar med oss!

(Källa: Variation)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top