Låt Ecovacs Deebot 601 städa upp din röra med Alexa eller Google Assistant för bara $ 159,98 [Originalpris: $ 300]

Det högpresterande såväl som mycket framstående Ecovacs Deebot 601 dammsugare har sjunkit till bara $ 159,98-märket med märket av medel för Amazon. Detta är en chans att få en avancerad robotvakuumrengöring på dina anläggningar med en utmärkt diskonteringsränta tillämpad.

Vissa husägare är bara inte i en miljö där de är beredda att helt beroende av teknik. Begreppet WiFi-anslutna glödlampor, högtalare och till och med dammsugare är helt främmande för vissa människor såväl som omedelbart ger oro och tvekan. Det är emellertid värt att notera att när man på en tid skulle begreppet att ha ett trådlöst dysonvakuum som hängde på väggen såväl som lätt var tillräckligt för att ta sig runt skulle ha varit skrämmande. Det här handlar om progression såväl som effektivitet såväl som Deebot 601 är idealisk i framkant av den avgiften i samtida eran.

Liksom en hel del andra enheter på marknaden av denna typ, omfattar Deebot 601 en S-formsystematisk rengöringsväg som ser till att den kan komma in i varje hörn i det område som det har fått i uppdrag att rengöra. Dessutom, när det har till uppgift att rengöra svåra golv, till exempel laminerat eller fast trä, använder det ett mycket mer omfattande systematiskt fram och tillbaka system för att se till att det får uppgiften gjort. Denna typ av intelligens indikerar att systemet är bäst för hus som har olika golvtyper i hela lokalerna. Bäst för plattor, trägolv och naturligtvis mattor.

Systemet innehåller också ett 3-stegs rengöringssystem som ser till att de allra bästa möjliga resultaten såväl som kan öka eller minska sugläget såväl som kraften i köp för att städa upp tuffa omständigheter samt att upptäcka en fantastisk äventyrande mellan kraft och livslängd. Detta system är i allmänhet så enkelt som det potentiellt kan inkludera ägaren bara måste ställa in sina preferenser och sedan lämna resten till hårdvaran. När allt kommer omkring är detta en klok hemansluten gadget som kan få effektivitet och automatisering till din egendom.

Slutligen kommer du också att få övergripande hantera denna underbara bitrobot med hjälp av en hängiven app installerad på din smartphone såväl som till och med med hjälp av hörbara kommandon om du väljer att länka den till din Amazon Alexa eller Google Assistant-baserade hårdvara. En fantastisk produkt till ett ännu mycket bättre pris.

Köp: Ecovacs Deebot 601 Robot Dammsugare med S-formad systematisk rörelse från Amazon: $ 159.98 Använda kod ECOVACSD601 | Originalpris: $ 300

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 12.1.3 Slutliga IPSW -länkar samt OTA -uppdatering för iPhone samt iPad

iOS 12.1.3 Release Notes, Changelog samt andra ändringar du kräver att förstå om

Hur man nedgraderar iOS 12.1.3 till iOS 12.1.2 / 12.1 [Guide]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Vad är den aktuella statusen?

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple, samt webben.

Back to top