Aluminiummetallplatta av 4: e gen iPhone fångad på video!

Vi tappar nu verkligen räkningen exakt hur många av dessa prototyper har Apple förlorat, eller hur? Efter de läckta metallrambilderna på den nya iPhone har nu en portugisisk plats tagit den metallramen som Apple har använt för att hem de primära inre elementen i den nya iPhone. Detta är i allmänhet den mellersta unibody -stycket som kommer att ha glas (eller plast) topp på varje sida.

Dessa delar anges att ha fått från Kina (för okänt pris) såväl som de förklarar att det är äkta. Just här är den grova översättningen av den källportugisiska webbplatsen.

Metoden är baserad på handen är fenomenal, är smalare än tidigare iPhones, även om 2G och förstår att denna bredd kommer att ses att de saknade elementen bara förändrar tjockleken på iPhone 4 (i bara några millimeter).

Stycket är extremt lätt, är tillverkat av aluminium med en extremt hög detaljnivå, kanterna på ramen som vi ser ett extremt lite snitt på kanten skulle inte vara lika uttalad i Style Mac Book Pro.

… Detta är förmodligen en del av den nya iPhone såväl som vi inte är specifika om någonting, men en sak är säker, stilen är elegant, vacker, som MacBook Pro såväl som iPad lo och se:

Och just här är videon av de angivna delarna ..

Apple är nu helt klart att avslöja nästa generations iPhone för allmän tillgänglighet vid det årliga WWDC 2010-seminariet den 7 juni. IPhone OS 4 förväntas också släppas vid exakt samma evenemang. [via MacStories]

Du kanske också vill inspektera:

iPhone 4G / HD Tekniska specifikationer sammanfattade

iPhone 4G / HD blir granskad – foton såväl som videor

Apple har tappat ännu en fjärde gen iPhone, den här gången i full vit!

Apple har tappat ytterligare en fjärde gen iPhone. Den här gången i Vietnam! [Video/tased]

Du kan följa mig på Twitter eller gå med i vår Facebook -fan för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google och Apple.

Back to top