Hot Deal: Bose QuietComfort II Buller-avancerande hörlurar $ 70 rabatt för Black Friday

Detta är din möjlighet att få tre nivåer av buller i världsklass utvecklad till ett par sensationella hörlurar för 20% mindre än listpriset . Idealisk nu, med hjälp av Amazon, och för att hedra årliga Black Friday -firandet, tillhandahåller Bose sin populära QuietComfort 35 II trådlösa Bluetooth -hörlurar för bara $ 279.

När det gäller hörlurar har allmänheten det som känns som ett obegränsat val. Dessutom är hörlurar också populära alternativ när det gäller Black Friday och erbjuder som dessa. Bose QuietComfort-hörlurarna säljer normalt för cirka 349 dollar-märket, vilket är ett topppris som gör att denna affär förtjänar att överväga.

Med köpet går du tre nivåer av avbrott i världsklass som skapats för att ge och främja en bättre lyssnande i alla miljöer. sitter på kontoret? Fånga en buss eller träna för att arbeta? Lounging vid poolen under din årliga semester? Tekniken inom dessa hörlurar kommer att se till att du får tillgång till musiken som du väljer att lyssna på men utan att behöva klara av irriterande miljöbuller. Hörlurarna erbjuder också perfekt balanserat ljud i alla volym.

Det faktum att dessa hörlurar har inbyggda Bluetooth indikerar att du kommer att få en problemfri parning och anslutningsupplevelse. Inställningar kan växlas och konfigureras via Bose Connect-appen och ägarna kan komma åt Bose AR för att leverera en “innovativ, ljudversion av Augmented Reality.” Borta är dagarna med hörlurar som bara används som hörlurar och är begränsade till att helt enkelt kunna spela musik från en streaming -enhet.

Med hörlurar av denna art, komfort, passform och den totala batteritiden är mycket viktiga. En full laddning ger dig tillgång till över 20 timmars lyssnande och produkten har skapats för att erbjuda långvarig komfort. Det spelar ingen roll hur länge din spellista är, du kommer att kunna hålla dessa hörlurar fixat ordentligt på huvudet för att lyssna på alla dina låtar. Få Bose QuietComfort 35 II trådlösa Bluetooth -hörlurar idealiska nu innan priset stiger.

Köp: Bose QuietComfort 35 II Trådlösa Bluetooth -hörlurar från Amazon: $ 279 | Originalpris: $ 349

Letar du efter mycket mer Black Friday -erbjudanden? Kolla in dem här:

Black Friday 2019 erbjuder nu live: Kontrollera det bästa inom teknisk ideal här [kontinuerligt uppdaterad]

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 13.2 / iPados 13.2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering Final släppt för iPhone och iPad

iOS 13.2 Slutliga utgivningsanteckningar, ändringar, nya funktioner: allt du behöver veta

Nedgradera iOS 13.2 / iPados 13.2 till iOS 13.1.3, här är hur

Jailbreak iOS 13.2 Med hjälp av checkra1n som visas av Qwertyoruiopz

iOS 13.2 Jailbreak checkra1n släppdatum blir uppenbarligen retad

iOS 13.2 / Catalina Apple Notes App Sync fungerar inte med iCloud, här är detaljerna

Bästa iPhone 11, 11 Pro Max-fodral med smal, plånbok, ultratunn design? Här är våra bästa val [lista]

iPhone 11/11 Pro Max Screen Protector med härdat glas: Här är de bästa

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 och iPados 13.1

Jailbreak iOS 13 / 13.1 Statusuppdatering [Kontinuerligt uppdaterad med nyaste info]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top