Den här appen för Android låter dig hålla reda på omgivningen medan du lyssnar på musik på dina hörlurar

En av nackdelarna med att använda huvud-/öron-telefoner är att när du sätter på dem förlorar du allt spår av (ljudet av ) Saker som händer runt dig. I en fullsatt, bullrig atmosfär är detta verkligen en bra sak, men när du är hemma där det finns, mycket oftare än inte, total tystnad, är det inte.

En ny app som kallas runt Noise löser detta problem genom att pausa musik på din Android -gadget när den upptäcker ett tillräckligt högt ljud. Inspektera det efter hoppet!

Från Google Play:

Låt din telefon lyssna runt medan du tycker om din musik!

Runt buller kan du lyssna på musik (eller njuta av videor) samt fortfarande vara medveten om din omgivning.

Vi har kontrollerat appen på en Samsung Galaxy S II på Android 4.0.3 ICS samt kan verifiera att den fungerar som annonseras.

Runt brus är extremt grundläggande att ställa in. Att introducera appen ger dig en handfull alternativ: pausläge pausar din musik när ett tillräckligt högt ljud upptäcks medan CV återupptar den där den stannade. Du kan ställa in aktiveringsnivån genom att flytta fingret (eller alla typer av annat kapacitivt-display-vänligt material) över det samt slutligen tap börja tillåta runt ljud.

När du har ställts in kommer runt Noise att börja lyssna på dina hörlurar eller din Android -enhets mikrofon för höga ljud. Om det upptäcks, kommer musikuppspelning att pausas såväl som det höga ljudet kommer att spelas tillbaka till dig. Runt Noise fungerar med många framstående musikappar tillgängliga som Poweramp, Uber Music, Winamp, Doubletwist. Det fungerar också med MX -videospelare så även videor kan pausas!

Runt buller är en extremt fascinerande idé såväl som det verkligen kan vara extremt fördelaktigt om du använder hörlurar i huset samt vill hålla reda på ditt barn/hund när de kräver uppmärksamhet. Det erbjuds i en gratis version [Play Link] förutom en Pro -version [Spellänk] för att stödja designern samt njuta av ett ytterligare “gatuläge”.

Misslyckas inte med att låta oss förstå vad du tror på buller genom att lämna en kommentar på vår Facebook och Google+ sida.

Du kanske också vill inspektera:

Llama för Android låter dig ställa in specialanpassade profiler baserat på plats, wifi, datum och tid

Se till att inspektera vårt Android -appgalleri för att kolla in mycket fler appar för din Android -enhet.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top