Kolla in den här gratis filmströmningstjänsten som du troligen inte visste om

att titta på filmer online är inte så svårt, så länge du vill betala för ett prenumeration. Det kan vara via Netflix, Amazon Prime, Hulu eller en av de många andra tjänsterna såväl som de som ännu inte kommer. Vi tittar på dig, Apple.

Fortfarande finns det en fri källa för filmer som du förmodligen redan är medlem i och du inte ens vet det. Vi pratar om Kanopy, och det är ganska fantastiskt.

Vi har aldrig stött på Kanopy förrän folket på Gizmodo påpekade det, och vi är ganska säkra på att du också kommer att vara i samma båt. Det beror på att Kanopy ursprungligen började leva i Australien, innan han långsamt breddade sin scop till andra delar av världen under de senaste tio åren. Det är nu tillgängligt i en mängd länder och det är gratis. Tere är en liten fångst, som du kanske föreställer dig, men du är förmodligen redan bra att gå.

Det beror på att Kanopy fungerar är att underteckna affärer med lokala bibliotek och undervisningsinstitutioner, som högskolor och universitet. Om du är medlem i en har du antagligen redan tillgång till Kanopy och behöver bara registrera dig med dina bibliotekskortinformation eller, när det gäller utbildning, dina högskolor eller universitetsmedlemskap. När det väl är anslutet är du bra att gå.

Och det är väl värt att ta sig tid att göra det också. Med över 30 000 filmer fritt tillgängliga, inklusive klassiker från sådana som kriterium och Apple-bundet studio A24. Det finns så mycket att titta på, vi är villiga att satsa på att du kommer att ha en fantastisk tid.

Om du är trött på att titta på Netflix, varför inte nöja sig med en film i helgen? Det är ju gratis! Gå helt enkelt över till Kanopy.com.

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.1.1 Beta 3 IPSW -länkar och OTA, TVOS 12.1.1, MacOS 10.14.2, WatchOS 5.1.2 Beta 2

Jailbreak iOS 12.1 Utveckling: Alla de senaste iOS 12 -framstegen på ett ställe

Jailbreak iOS 12.0.1 får nytt hopp eftersom Project Zero’s Bug har visat sig ha lappats i iOS 12.1

Nedgradera iOS 12.1 till iOS 12.0.1 på iPhone eller iPad, så här

Ladda ner iOS 12.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Jailbreak iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 på iPhone och iPad [statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top