Gurman: Apple View Pro kunde få större skärm, ny design, men inga nya sensorer

Apples nya Apple View Pro kunde få en större skärm och en ny design, men det kommer inte att finnas några nya sensorer. Det kommer inte heller med den ryktade plattkantiga designen.

Det är enligt Bloombergs Mark Gurman och skriver genom kraften på nyhetsbrev som han skickar ut varje vecka.

Den så kallade Apple View Pro tros vara den robusta Apple-vyn som vi har hört så mycket om, men de som hoppas på den plana designen som ryktas för förra året kommer att vara lyckliga. Den nya Apple -vyn kommer dock att ha en större skärm.

Jag får höra att den avancerade modellen kommer att bli lite större än standard Apple Watch-tillräckligt för att det bara kan tilltala en delmängd av kunder. Skärmen kommer att vara cirka 7% större, och enheten kommer att få ett nytt utseende – första gången företaget introducerade en ny Apple View -design eftersom 2018. Det kommer att vara en utveckling av den nuvarande rektangulära formen och inte cirkulär. Det kommer inte heller att ha de ryktade platta sidorna (för dem som utan tvekan kommer att fråga). När det gäller material kommer utsikten att ha en mycket mer motståndskraftig formulering av titan för att göra det extra robust.

Den andra nyheten är att Gurman anser att rykten “blodtryckstekniken förmodligen inte kommer fram till 2025”, vilket innebär att de som hoppas på nya sensorer kommer att bli besvikna den här gången. Glukosmätningstekniken tros också vara ett tag av, med en utgåva troligen “närmare slutet av decenniet.”

Apple förväntas tillkännage den nya Apple View Pro, med en robust design, tillsammans med en Apple View SE Revitalize och New Apple View Series 8 senare i år.

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 15.6 på iPhone och iPad -statusuppdatering

Nedladdning: iOS 15.6 Final IPSW länkar OTA -filer och iPados 15.6 ut nu

iOS 16 Betakompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 Beta 4 Nedladdning, släppdatum: När Apple förväntas fröa det?

iOS 16 Beta 3 Ladda ner IPSW -länkar för iPhone, iPad ut nu för devs

iOS 16 BETA 3 Profilfil Nedladdning av OTA -uppdatering utan dev -konto, här är hur

Ladda ner iOS 16 Beta 3 IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top