Amazon Prime Video introducerar i över 200 länder, just här är detaljerna

Amazon har officiellt lyft locket på ett av de värst bevarade tillväxttrickarna i den senaste historien. På internethandlaren, såväl som leverantör av strömmande videotjänster, har officiellt avslöjat att dess främsta videoplattform kommer att erbjudas till 200 olika länder.

Tidigare toppväxelpresentant, Jeremy Clarkson, hade redan släppt katten ur väskan genom att hänvisa till tillväxten i en tweet om den stora turnén, men nu, med Amazons tillkännagivande, är det slutligen officiellt att Prime Video nu är tillgänglig i extra territorier.

Den som följer Jeremy Clarkson på Twitter, eller andra sociala nätverk, från hans BBC såväl som topputrustningsdagar, eller som verkligen har kommit med på resan under hans Amazon -företag, kommer redan att vara väl medveten om att TV -presentatören inte Precis bakåt i att komma framåt när det handlar om tillkännagivanden samt att låta saker glida som troligen borde hållas lugnt lite längre. När han tweetade om sin nya show, den stora turnén, lät han det glida att det skulle erbjudas i 200 länder. Det verkade inte möjligt då förutsatt att inte ens Prime Video gick ut till de många platserna.

Den nu officiella tillväxten innebär att Amazon Prime-medlemmar i de nyligen stödda länderna kommer att kunna få tillgång till företagets videoplattform, med några av dem som måste delas utan extra kostnad för privilegiet. De som vill kunna få tillgång till videoinnehållet, men som inte har tillgång till Prime -medlemskap med Amazon, kommer att kunna registrera sig för den nyligen erkända videotjänsten för bara $ 2,99 för de allra första sex månaderna , som ger vinst till enastående show som Grand Tour, Mozart i djungeln, såväl som killen i det höga slottet.

Amazon kommer också att servera videomaterial undertexter på franska, italienska, portugisiska såväl som spanska, med publiken på samma sätt som kan se dubblade versioner om deras modersmål inte stöds.

Vi är glada över att avslöja att från och med idag har fans runt om i världen fått tillgång till Prime Video. Den stora resan såväl som andra kritikerrosade Amazon Original -serier som Transparent, Mozart i djungeln, liksom killen i det höga slottet, tillsammans med många framstående Hollywood -filmer såväl som TV -program, erbjuds nu till introduktionskostnaden för Endast 2,99 per månad. Förutom det som verkligen är intressant är att vi bara kommer igång.

Samtidigt sätter Amazon Prime Vide’s Expansion nu fast tjänsten i direkt konkurrens med sådana som Netflix som hade breddats till över 130+ territorier i början av detta år.

Om du gillar den typ av originalmaterial som Amazon Services genom sin videotjänst, men tidigare inte har haft tillgång, är det nu dags att få ombord på Amazon Prime Video Express.

Kolla in den kompletta listan över länder som stöds på bilden nedan.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top