Bottle Flip – ett spel som är för minimalistiskt för att vara sant!

Med miljarder Android -spel tillgängliga i Google Play Store kan vi bara förstå kunskapen om en del av det. Det är därför kategorier har uppfunnits för att göra det enkelt för användaren att hitta ett spel som passar hans/hennes smak av spel. Även om det finns en stor majoritet av människor som föredrar action/äventyrsspel, finns det fortfarande en ganska stor del av människor som mycket snarare skulle föredra enkla spel, som bara dödar tiden.

Det är här spel som Temple Run 2, Subway Surfers och mer oändlig typ av spel kommer in. Om du trodde att ett spel inte kunde bli enklare, så går du. Bottle Flip är ett nytt tillägg till Google Play Store och har uppenbarligen inspirerats av den verkliga trenden att vända halvfyllda flaskor och hoppas att de skulle landa mot rätt sätt.

Spelet använder emellertid inte verklig fysik, och därför var utvecklarna tvungna att undersöka hur detta faktiskt skulle kunna underhålla publiken. Idag tittar vi på ännu en enkel, oändlig, tidsdödande och beroendeframkallande spel.

Flaskflip – recension

När du först lanserar spelet får du ingenting, absolut ingenting. Du ser bara en flaska på botten av skärmen, en röd plattform precis ovanför och några alternativ spridda över alla de fyra hörnen. Låt oss börja spela spelet.

För att starta spelet måste du vända flaskan med fingret i riktning mot plattformen. Ditt enda huvudmål är att få flaskan att landa på plattformen. Medan de första flickorna verkligen kan verka enkla, börjar saker ta en tur. Plattformen ändrar inte bara sin position med varje framgångsrik flick du gör utan också upprepade gånger krymper ner, till en punkt där det är extremt svårt för dig att få 100% noggrannhet.

För att vara ärlig är det allt som är för spelet. Du kanske ser det som ett riktigt tråkigt spel i början, men låt oss inse det, vem skulle ha velat oändliga spel som Temple Run om de bara skulle höra om det och inte prova det själva?

Läs nästa
10 bästa Gameloft -spel under 50 MB för Android

Nu när vi har pratat om själva spelet, låt oss spendera en minut eller två på att prata om de alternativ vi har nämnt tidigare. Det finns fyra alternativ för dig att leka med. Den mest användbara kan vara volymen växel, som bara mutar spelet om det distraherar dig från att bryta poäng. Knappen “Inga annonser” gör exakt vad den säger.

Om du vill spela spelet utan några annonser, varför inte överväga att lämna lite summa pengar ($ 1 för att vara exakt). Det finns också en “liknande” -knapp nedan, för att du ska lämna en liten recension, antingen ange hur bra spelet är eller lämna lite konstruktiv kritik. Slutligen finns det också en delningsknapp för dig att rekommendera det här spelet till andra vänner!

Okej, det är allt du behöver veta om det nya oändliga spelet som mycket väl kan bryta internet någon dag. Om du vill prova spelet själv klickar du på länken nedan. Vad är din höga poäng, vi skulle gärna höra om det!

[GooglePlay URL = ””/]

Back to top