NBA 2K16 TV -utgåva gör sin metod till Apple TV 4

Apple TV 4 såväl som införandet av sin allra första TVOS -appbutik var allt populär för några månader sedan, men när tiden har satt på, har människors uppmärksamhet fortsatte också. Av någon anledning är Apple TV när man återigen glömts bort. Vad den behöver är en injektion av nytt blod-några topp-appar som kan påminna oss alla just varför vi önskade Apple TV för att få en App Store i första hand.

Med NBA 2K16 TV -utgåva försöker Designer 2K Sports göra just det.

I huvudsak är en uppdaterad version av det befintliga iOS -spelet, NBA 2K16 TV -utgåva just vad det namnet antyder -en Apple TV -specifik version av det framstående NBA -basketspelet, men med Apple TV 4 -stöd. Att Apple TV-stöd på samma sätt inkluderar förmågan att spela spelet med en tredjepartsstödad spelkontroller, vilket innebär att detta är det närmaste till NBA-spel på konsolnivå som Apple har kunnat erbjuda någonsin.

Priset till $ 9,99, NBA 2K16 TV -utgåva är betydligt billigare än versionerna av exakt samma spel som erbjuds på huskonsolsystem, men sedan igen, de likaså funktionen förbättrade såväl grafik som liknande. Apple TV -versionen ser snygg ut, gör oss inte fel, men när du har Xbox One såväl som PS4, som kan trycka på stora antal pixlar runt i blindande snabba takt, kommer Apple TV bara inte att gå till konkurrera. Men spelar det ingen roll?

När det gäller funktioner kan spelare förvänta sig en fullständig mycareer, blacktop samt säsongslägeupplevelse, som vi misstänker kommer att hålla mest underhållna under en fantastisk stund, oavsett.

Apple TV är inte där för att ersätta huskonsolen som du redan äger, men den erbjuder ett extremt tillgängligt, något billigt alternativ till exakt samma konsoler för dem som inte har dem. Spelet i sig är också billigt, så om du kräver din NBA -fix, kan du göra värre än att välja den här TVOS -versionen för $ 9.99.

Du kanske också vill inspektera:

Sega släpper Sonic the Hedgehog för Apple TV 4

Officiell ICC Cricket World T20 2016 -app för Apple TV, Apple Watch, iOS släppt

Real Racing 3 dyker upp på Apple TV 4 med split-screen multiplayer-läge samt mer

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top