Ladda ner Oppo Find7 Stock Wallpapers (Full HD)

Om du brinner för smartphones, måste du vara en person som älskar att anpassa sin gadget för att säkerställa att den ser annorlunda ut och vacker ut. En av de allra bästa sakerna med Android är att den kan anpassas till varje tum av dess systemelement. Men för att få den personaliseringsnivån kräver du att du rotar din gadget och blinkar den med olika typer av mods och ROM.

Men det finns fortfarande några otroliga metoder för att göra din gadget mysig mot ögonen utan att sätta den i riskzonen. Du kan anpassa din gadget med tredjepartslanseringar, ikonpaket, widgetar och tapeter. En underbar bakgrund på låset såväl som husskärmar av en gadget lägger till dess överklagande. Bakgrundsbilder är troligtvis den enklaste metoden för att försköna en telefon eller surfplatta.

På DroidViews fokuserar vi på att dela utvalda anpassningar såväl som när det gäller bakgrundsbilder är vi en typ av mästare i den här avdelningen. Du kan upptäcka tusentals fantastiska tapeter i vår nedladdningsavsnitt. Under de senaste dagarna har vi delat nya tapetpaket från nyligen introducerade enheter nästan varje dag.

Idag fick vi en extremt speciell uppsättning tapeter som du knappt skulle upptäcka någon annanstans. Ja, vi talar om OPPO Find7 Stock Wallpapers. OPPO Find7 är det senaste flaggskeppet från IEM såväl som kommer att introducera den 11 juni. Gadgeten kommer att fungera den senaste Color OS 2.0 UI. Nedan kan du ladda ner den totala uppsättningen av lager tapeter från OPPO Find7 i en enda zip. Förpackningen består av 19 enastående tapeter i full HD -kvalitet. Upplösningen på 12 tapeter är 2160 x 1920 px, medan resten av tapeter är i 1080 x 1920 px storlek. Medan några av dessa bakgrundsbilder kommer från Oppo Discover 5, är de flesta av dem nya.

Ladda ner oppo find7 lager tapeter

Oppo_find7_coloros_2.0_stock_wallpapers.zip

Klicka för att ladda ner fler lager tapeter

Back to top