iPhone 5 Jailbreak Mod låter dig aktivera 4G LTE på T-Mobile [How-Tutorial]

Efter det som verkar som en evighet kommer T-Mobile äntligen att komma in på iPhone-bandvagnen som tillkännagavs av företaget tidigare denna vecka. Om du inte kan vänta till nästa månad på din T-Mobile iPhone 5, har du tur, för tack vare en användbar liten jailbreak-mod kan du få T-Mobiles glänsande nya LTE-hethet på din iPhone 5, bäst nu .

När du köper för att detta ska fungera kommer du säkert att behöva en iPhone 5 som är jailbroken, men det är inte slutet på listan över förutsättningar. Den iPhone 5 kommer att behöva vara någon av den olåsta sorten eller en AT & T -modell. Verizons iPhone 5 har inte den nödvändiga hårdvaran. Om du dock har den bästa iPhone framför dig och du är jailbroken (naturligtvis), så här är vad du behöver göra för att använda LTE i T-Mobiles nätverk med en iPhone 5.

Steg 1: Som diskuterats ovan behöver du en jailbroken iPhone 5 för att få detta att fungera. Jailbreak iOS 6.1.2 På iPhone 5 med vår guide. När du är klar, lansera Cydia från din iPhone: s hemskärm och lägg till följande arkiv till Cydia – du kommer att behöva detta i köp för att ladda ner tweak. Tryck på “Hantera”, “Källor” och sedan “Redigera.” Därefter, tryck på “ADD.” Repo lever på:

Steg 2: Låt Cydia göra sin uppfriskande sak och sedan söka efter “CommCenter.

Steg 3: Återlansera Cydia. Vi måste installera iFile.

Steg 4: Sök efter iFile och installera den. Du behöver inte starta om telefonen.

Steg 5: Tryck på den här länken från din iPhone och välj “Öppna i Ifile.”

Steg 6: När du är i Ifile trycker du på ‘Unarchiver’ så ser du filer med namnet Carrier.plist, Carrier. pri, åsidosättande_n41_n42.plist och åsidosättande_n41_n42.pri. Tryck på ‘Redigera’ och välj alla dessa filer.

Steg 7: Klicka på Urklippsikonen längst ner på skärmen och välj ‘Skär’ från alternativen. Knacka på “gjort.”

Steg 8: Nu vill du knacka på den lilla husknappen (som är hemma!) Och sedan knacka på ‘Library’. Tryck nu på ‘Carrier Bundle.bundle’ följt av redigering.

Steg 9: Tryck på den urklippsikonen igen, och den här gången vill du använda pastalternativet.

Steg 10: Avsluta nu från iFile och starta om din iPhone. praktiskt taget!

Steg 11: Gå in i inställningsappen när du är ansluten till T-Mobile och slå på LTE. jobbet färdig!

Det kan se komplicerat ut, men det är verkligen inte, särskilt om du är den typ av person som gillar att leka med Jailbreak tweaks ändå. Det kommer säkert att spara tid och pengar när du köper en T-Mobile iPhone 5 med AWS-stöd ur lådan, men om du redan äger en olåst iPhone 5, så är det värt att spendera tio minuter av din tid på att få saker att fungera.

Lycka till!

(Källa: Leimobile)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top