Bypass Lock Screen Security på Android (mönster /pin /lösenord)

Säkerhetsalternativ och funktioner som finns tillgängliga för Android har stigit med några märkbara siffror. Fingeravtryckssensorn är den senaste och betraktas som den bästa av dem för säkerhetsändamål. Men varje Android -enhet har ingen fingeravtrycksscanner. Andra säkerhetsalternativ som lösenord, mönster eller stift kräver att folk kommer ihåg det medan fingeravtryckssensorn inte gör det. Det är därför det älskas så mycket och är vanligast bland massorna.

Läs den nyare tutorialen: förbikoppla eller ta bort låsskärmen på Android utan rot

Det finns dock appar som Aclocker, nästa låsskärm och mycket mer som erbjuder en mer anpassningsbar låsskärm. Appen låter användaren välja ett rutnät på mer än 3 × 3 i mönster och mer än 4 -siffriga pin -kod. Detta kan ge god säkerhet men det blir svårare att komma ihåg dem.

Så vad händer om någon glömmer telefonens lösenord? Betyder det att telefonen förblir otillgänglig? Är fabriksåterställning, blinkande ROM: er, det enda alternativet. Tja tills nu var det ja. Men jag är mycket glad över att säga att inget behov av att återställa fabriken och förlora viktiga data. Tack till HMJ-Q8 från XDA för att hitta och utveckla en så användbar metod. Vi kan nu kringgå och låsa upp alla Android -enheter utan format eller någon modifiering av data (inställningar, media, appar, ROM -data osv.). Det bästa är att detta inte kräver rot. Jag ser ett leende i ansiktet på icke-rotade användare.

Låsskärmar som kan förbikopplas

Mönster

Stift

Ansikte

Lösenord

Förutsättning

Se till att du har CWM -återställning installerad på din enhet.

Gör en säkerhetskopia av dina data.

VARNING- Vi på DroidViews kommer inte att vara ansvariga för några murade enheter, döda SD-kort eller startslingor. Det är helt läsarens ansvar att göra lite forskning innan du blinkar zip -filen. Vi ser dock till att om läsaren följer stegen korrekt så kommer det inte att finnas något problem. Dessa procedurer har testats och testats innan de publiceras och fungerar bra.

Steg till förbikopplingslåssäkerhet på Android

Ladda ner LocksCreen Fixer.zip -filen.

Klistra in det på ditt SD -kort (använd OTG -kabel, pendrive eller överför via PC med SD -kortläsare).

Stäng av telefonen (för att göra det i strömbrytaren tillräckligt länge).

Starta sedan in i CWM -återhämtning (för att göra det håll volymen ner + strömbrytare tills logotypen visas).

Därefter väljer du installera ZIP från SD -kort (använd volymknappar för att navigera och strömbrytare för att välja).

Vänta tills ZIP -filen blinkas och startar om från CWM Recovery Main Screen.

Första start kan ta ett tag. Detta är definitivt en av de bättre metoderna för att låsa upp alla Android -enheter. Efter att ha slutfört proceduren kommer låsskärmen att vara inställd på att glida eller svepa för att låsa upp. Om du står inför några problem, låt oss veta i kommentarerna nedan. Vi hjälper gärna till.

Läs nästa
25 dolda Android -tricks och hemliga inställningar du måste kolla in

Back to top