Nya Sony Xperia Zr meddelade, låter dig ta bilder under vattnet så mycket som 5 fot [videor]

Alla gillar det när nya smartphones tillkännages, även när de bara är vanliga gamla, av siffrorna Android -telefoner. Tack och lov är den nuvarande handenheten som ska avslöjas av Sony inte vanligt. I själva verket är det verkligen ganska coolt. inspektera det efter pausen.

Döpt Sony Xperia Zr, eller Xperia A SO-04E Om du rinner till online i Japan är handenheten ganska hämtande att titta på, precis som många av Sonys smartphones är i dag. Överklagandet är dock mycket mer än huden djupt, liksom ZR är uppenbarligen vattenbeständig all metod till 5 fot, vilket gör den dykare.

Om du tar på dig tillräckligt för att verkligen ta din smartphone i havet med dig, kan du filma både HD-film såväl som bilder i underbara HDR tack vare sin 13-megapixel-kam sensor. Det indikerar otroligt otroligt 1080p -video. Under vatten. Med en smartphone.

Sony Xperia ZR packar också en stans i specifikationsavdelningen utöver den kameran. Sony har utrustat ZR med en Snapdragon S4 Pro Quad-Core 1.5GH CPU, 2 GB RAM samt alla radioapparater du kan förvänta dig inklusive NFC såväl som LTE. liksom det kör Android 4.1 Jelly Bean. Yup, ett gammalt operativsystem.

Allt detta sitter bakom en 4,6-tums 720p-skärm som har en OPTICONTRAST OLED-skärm med Bravia-innovation som lovar att minimera bländning även i direkt solljus. Det är ett starkt påstående, så vi tar det med en nypa salt upp tills det är något annat. Fortfarande är löften där.

I köp för att visa gadgeten, liksom de fyra färgerna som den kommer att erbjudas i – svart, blå, rosa såväl som Cyan – har den japanska verksamheten släppt två annonser som driver sin senaste enhet, varav en har smarttelefonen är Används för ett område med undervattensfilmning i en pool. Vi är inte säkra på att vi skulle vilja ta ner saken till vår regionala pool för att oroa sig för att kastas ut, men du får idén!

Sonys smartphones har tagit en uppgång av sent, liksom Xperia ZR verkar fortsätta den trenden, särskilt om du är ett fan av det vattenbeständiga smarttelefonkonceptet såväl som vi har att säga, det är en snygg telefon. Det finns dock massor av konkurrens i dag, även om det är det enda du kan simma med!

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top