Få en smart låsskärm på Android med Start LocksCreen -app

Igår pratade vi om en mycket intressant låsskärm -app som heter Unnoticable Lock som låter dig glädja dig till en transparent låsskärm. Alla Android -enheter har ett standardlåssystem som stöder olika säkerhetsnivåer. Du kan ha ett enkelt sveplås, eller ett mönster, ansiktslås eller lösenordsbaserat lås. Försök starta LocksCreen -appen nu!

Android 4.2 förde en enorm förändring av låsskärmen för Android -enheter genom att lägga till möjligheten att lägga till sidor, widgetar och en videokameragenväg. Således, genom att svepa fingrarna från vänster till bäst på skärmen, kan du enkelt komma åt dina favoritwidgetar och genom att svepa från bästa till vänster kan du snabbt starta lagerkameran.

Du kan ha en bra låsskärm på din Android -enhet som visar olika slags information och aviseringar och stöder genvägar, men det finns ingen gräns för hur mycket bättre en bra låsskärm kan vara. LS -appen som vi kommer att se idag ser ganska snygg och ren ut men den lyckas fortfarande sätta så mycket användbara saker bäst på telefonens låsskärm.

Starta Lockscreen, som appen heter, har en minimal layout och ändå kommer den upp som ett mycket lovande låsskärmsalternativ för Android -enheter som kör Android 2.2 eller högre. Det är ett allt-i-ett-nav där du kan komma åt praktiskt taget all nödvändig information, funktioner, appar och genvägar. Det sätter ihop allt på startskärmen på din Android -enhet.

Med tanke på det faktum att låsskärmen är den första och många såg skärmen på vår enhet ofta, förekomsten av en app som Start fyller tomrummet med en smart tjänst för att göra saker enkelt och snabbt. Den har några eller andra funktioner som kommer att tilltala många användare. Här är några av funktionerna i appen:

Snabb och lyhörd

Kan starta upp till 24 appar du väljer

Sociala medier matar från Facebook, Twitter, Flicker, RSS.

Lanseringssökning och fotogalleri

Visar väderförhållanden.

Snabb videokamera lansering

Byt mellan telefonens ljudprofiler (ring/vibrera/tyst)

Ring, meddelande och e -postmeddelande

Åtkomst till samtalsloggen från låsskärmen

Välj mellan hundratals teman och plugins

Många andra

Start ger ett brett utbud av anpassningsalternativ som låter dig anpassa din startlåsskärm på ditt eget sätt.

Som vi diskuterade ovan kommer Smart inte att låta dig bli uttråkad av samma utseende hela tiden. Det stöder teman som är mycket mer än hundra i antal och kan laddas ner från Play Store gratis. Förutom standardpluginsna för sociala medier kan du också ladda ner mycket mer inifrån appens gränssnitt.

[GooglePlay URL = ””]
TryStart Lockscreen om du vill ha en mångsidig låsskärm för din Android -telefon eller surfplatta. Det är helt gratis och ändå laddat med premiumfunktioner. Ge det ett skott och glöm inte att dela vad du tycker om det. Skål

Läs Nästa: Hook: Ett minimalt pusselspel som du kommer att bli ansluten till

Back to top