Android Pay, ett nytt val av återbetalning kan potentiellt börja nästa vecka

när vi tar med våra smartphones överallt såväl som snabbt kan nås, varför inte göra det till ditt kredithistorikkort och göra betalningar med det. Detta är ett spännande koncept såväl som det möjliggörs med Googles nästa jobb som Android Pay samt kommer att erbjudas så snart som nästa vecka.

Med Android Pay öppnar Google ett nytt val av återbetalning för Android -användare. Allt du kräver är en Android -telefon med NFC -funktionalitet. För att använda Android Pay allt du krav är att välja en Android -enhet med NFC, lägga till din kredithistorik eller betalkort, såväl som ni är klara. Android Pay tillåter köp i appen såväl som du på samma sätt kan handla i butiker var som helst NFC-maskin är tillgänglig.

Nu kräver du inte längre att ta med ditt kort eller titta in i din plånbok för kontanter. Med Android Pay kan du bara låsa upp din telefon, placera den nära en kontaktlös terminal, liksom du är bra att gå. Du kräver inte ens att öppna en app. Du kan bara trycka på och betala. Android Pay på samma sätt kan du betala för inköp i appen inom en Android-app.

Android Pay avslöjades vid den senaste Google I/O Plattformen kan förväntas introducera i USA. Det avslöjades för att introduceras sent i år men ett meddelande från en McDonald’s Store rapporterar att denna anläggning kan börja så snart som nästa vecka.

Google förklarar ytterligare lager av säkerhet för dina kassor. Android Pay skickar inte din faktiska kredithistorik eller betalkortsnummer med din återbetalning men istället används ett online -kontonummer för att representera din kontoinformation. Android Pay låter dig hålla reda på dina dina inköp. Dessutom kan du använda Android Gadget Manager för att omedelbart låsa din gadget var som helst, säkra den med ett nytt lösenord, till och med torka det rent för din personliga information om den blir stulen.

Med lojalitetspoäng som slutar vara populära kan du göra lojalitetspoäng med inköp och erbjudanden används omedelbart vid kassan. Android Pay kommer att stödja alla stora butiker såväl som appar på marknaden.

Back to top