Få total MIUI -upplevelse på alla typer av Android -gadget

Bland den mest personliga versionen av Android OS har MIUI hanterat för att skära ut ett namn för sig själv. Även om det har en rättvis andel av nackdelar som förekomsten av massor av bloatware. Men ingen kan avvisa överflödet av personaliseringschanser som den ger. Nu kan du också få en känsla av denna MIUI -atmosfär på din Android -enhet. En metod skulle vara att ställa in alla typer av MIUI -anpassade ROM. Även om ett genomförbart sätt, dock inte nödvändigtvis en riskfri strategi. Detta är eftersom du inte bara måste torka bort alla data som finns på din enhet, men din enhets garanti kommer också att bli noll och ogiltig. Så en mycket säkrare såväl som enklare metod är att ställa in MIUI -appar direkt på din Android -enhet. Men du har någon typ av problem med din lekbutik, reparera sedan Google Play Store -fel på Android -prylar innan du fortsätter.

Installera MIUI -appar på Android -enheten

Nedan har vi erbjudit olika MIUI -appar. Men det finns en väsentlig punkt att tänka på. Inte alla MIUI -appar skulle vara kompatibla med din Android -enhet. Några av dem kan kasta ett app som inte är installerat fel. Men detta är inte en universell sanning såväl som några av er kanske lyckas med att installera dem. Som ett resultat har vi också lagt till dessa appar i den här guiden, om än i ett separat avsnitt. De appar som säkert kommer att fungera kan installeras direkt från länken Play Store. Medan för apparna med inte är allmänt kompatibla, kräver du att du laddar bort dem. Vägbeskrivning för båda exakt samma erbjuds i deras respektive avsnitt.

Ladda ner MIUI -appar direkt från Play Store

Apparna som erbjuds i det här avsnittet kan direkt installeras från Play Store, på din Android -enhet. Jag försökte alla dessa appar på en icke-xiaomi-enhet, liksom de verkar fungera helt bra. Men ändå kan några av er hantera kompatibilitetsproblem med alla typer av apparna. Om så är fallet, låt oss förstå i kommentarsavsnittet.

1. POCO Launcher 2.0

Launcher som allra första kom ut med Poco -gadgeten skalar långsamt listorna om att vara bland de mest framstående. Genom att följa fotspåren av materialdesign har den extremt snyggt införlivat ett minimalistiskt gränssnitt. Vidare ger det dig möjligheten att producera personliga mappar samt hålla alla dina appar i den och därigenom ge din husskärm ett nytt såväl som rörigt utseende. Det är inte annat än anpassningar också. Från att stödja olika ikonpaket till att erbjuda toms av tapeter, animationer och teman kommer din enhets användargränssnitt aldrig att bli exakt samma igen.

Ladda ner Poco Launcher 2.0

2. MI Launcher

Om du av någon anledning fortfarande är ett fan av den gamla Miui -stilen, produceras detta verkligen dig. Observera dock att det inte kommer någonstans nära när det gäller stabilitet samt anpassningsfunktioner som POCO Launcher tillhandahåller. Att senast uppdateras 7 månader tillbaka gör inte heller någon typ av bra. Att erbjuda färre funktioner än efterträdaren har dock en pluspoäng. Det är nästan 1/10 storleken på POCO -starten. Så om du har en kort lagringsutrymme kan du prova det.

Ladda ner mi -lansering

Men om båda lanseringarna misslyckades med att övertyga dig, så titta på vilken som är den allra bästa Android -lanseringsappen för din enhet.

3. Datahanterare

Den här är min föredragna på den här listan, mycket mer efter att ES Data Explorer blev eliminerat från Play Store. Den hanterar alla typer av musik, videor och filer filer, inklusive .doc, .ppt, .pdf såväl som andra ganska effektivt. De inbyggda datakompresserna låter dig snabbt komprimera/dekomprimera zip samt RAR-filer. Dessutom erbjuder den alla data i snyggt kategoriserade avsnitt, baserat på deras format. Förekomsten av en datatrenare hanterar för att helt frigöra lagringsområdet på din gadget genom att ta bort cache samt andra skräpfiler. Det har på samma sätt integrerat Xiaomis välkända MI-minskning som låter dig effektivt överföra data över olika enheter. Visst värt ett skott.

Ladda ner datahanterare- helt gratis såväl som enkelt

4. Appvalv

Den senaste posten i listan släpptes den här appen för Android -prylar bara ett par dagar tillbaka. Xiaomi -individer kan mycket väl vara bekanta med det. I Xiaomi -enheter, när du bäst sveper från din husskärm, kommer du att tas till appvalvet. Den grupperar alla väsentliga meddelanden i ett enda avsnitt. Till exempel kan du placera alla genvägar under en flik och så vidare. Men det är bara början. Det skulle också låta dig ta anteckningar, producera en rutinmässig bläddring för din fråga, boka en hytt, publicera villkor till Facebook, etc. Allt detta såväl som mycket mer kan göras utan att använda den berörda Android -appen, bäst från själva Vault.

Ladda ner App Vault

Imponerad av appens funktionalitet? Tja, då kan dessa 7 Android -hacks överraska dig ännu längre.

5. Sharemenull

Back to top