Apple arbetar uppenbarligen med VR -headset för iPhone

En av Apples just nyligen auktoriserade patentansökningar kan bara ge oss en sniktitt på online -sanningsinnovationen den har arbetat med. Mycket mer detaljer om framsteget kan upptäckas idealiskt efter pausen.

Patent har historiskt sett varit en ganska dålig metod för att utarbeta vad Apple kommer att göra härnäst. Förstått för att ha kastat vad som helst på väggen och att se vad som sticker, Cupertino -företagets data mycket mer patentansökningar än många av oss någonsin kanske checkat ut om, liksom den enorma majoriteten av dem aldrig förvandlas till något annat än stora läsning.

Men det hindrar inte oss alla från att vara nyfikna på vad dessa patentansökningar är.

Så när Apple har över 40 ansökningar auktoriserade personer tenderar att bli intresserade. Det är just vad som just hände.

Genom att omfatta en mängd olika tekniker såväl som stilar för online -sanning hårdvara, är patenten rikligt dock fascinerande. Den som tar mest intresse är det som är en som på samma sätt liknar sanningshårdvara på nätet som både Google såväl som Samsung redan gör, eller åtminstone gjort. Om du någonsin har sett Samsungs Oculus Style VR -headset – det extremt exakt samma som spelar bra med Galaxy Note 4 – eller till och med Googles beryktade kartong, är ett av Apples nya patent i specifik baserad på den idén.

Det är eftersom det framgångsrikt är ett headset med område för att en iPhone eller iPod touch ska sättas in. Den tidigare nämnda iOS -gadgeten skulle sedan fungera som skärmen samtidigt som den lånar ut sin kamera såväl som andra funktioner som de primära fungerar bakom hela saken.

Samsung försökte redan just det med sitt eget onlinesanningens headset. Google tillhandahöll till och med kartong på sitt I/O -seminarium förra året. Varken tog verkligen världen med storm, men det indikerar inte att Apple inte skulle kunna dra av den.

Men vid denna tidpunkt är det extremt mycket värt att påminna dig om vad vi sade högst upp i detta inlägg. Bara eftersom det finns ett patent som inte indikerar att det någonsin kommer att finnas en produkt baserad på den.

Men som de säger, vi förstår aldrig vad som verkligen kan bära frukt under de kommande dagarna / månaderna. När allt kommer omkring tenderar Apple att överraska oss med olika saker då och då. Apple Enjoy är ett bra exempel ideal här.

(VIA: PatentlyApple)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top