2019 Mac Pro Sped Up Lunar Animation’s Work on Jumanji: The Next Level

Vi börjar se fler och fler MAC -proffs landar i händerna på tidiga order och som en del av det har vi också hört några Rapporter om hur saker panorerar. Men få av de människor som talar upp är de typer av användare som kommer att utnyttja en sådan maskin bäst. Men ett brittiskt animationshus har uttalat efter att Apple gav det tidigt tillgång till en mellanklassmaskin.

Lunar Animation hade använt iMac Pro -maskiner i sin animationsrörledning efter att ha gett upp papperskorgen Mac Pro.

Men även med iMac Pro -maskiner kunde animationsföretaget som använde inte göra jobbet.

En av de omedelbara sakerna som vi märkte så snart vi började animationsstadiet på en iMac Pro, är att vi kämpade för att få alla tillgångar till en scen med alla deras högupplösta texturkartor utan att ta slut på grafik RAM.

Apple gav tydligen Lunar Animation-tillgång till en Mid-Range Mac Pro före utgivningen och det visar sig att allt hände vid precis rätt tidpunkt, också med att outfit hade fått i uppdrag att arbeta med den nya Jumanji-filmen.

Tidpunkten för att ta emot maskinen kunde inte ha varit bättre eftersom studion var precis på väg att börja arbeta med den nya Jumanji -filmen, Jumanji nästa nivå. Vi fick i uppdrag att skapa “Main on Ends” (Moe), vilket i huvudsak är de animerade krediterna för filmen.

[…]

Projektet måste vara fotorealistiskt, och det fanns 28 unika paneler för krediterna, med varje panel med minst en prop relaterad till filmen. Detta spriddes över en två minuters sekvens.

Den maskinen som de fick är vad Apple kallar mellanområdet, men det är verkligen ingen slang enligt några normala standarder. Och det inkluderade till och med en Apple Pro -display XDR också.

3,2 GHz 16 -kärnor Intel Xeon W -processor, Turbo Boost upp till 4,4 GHz

192 GB (6x32GB) av DDR4 ECC -minne

Två Radeon Pro Vega II med 32 GB HBM2 -minne vardera

4TB SSD -lagring

Apple AfterBurner Card

Pro Display xdr

Och som ni kanske föreställer dig förbättrades saker säkert.

Med de texturproblem som vi mötte på iMac Pro, öppnade vi samma scen på Mac Pro och alla strukturer som laddats upp helt bra. Detta är meningsfullt, eftersom det finns dubbelt grafikminnet för strukturer (32 GB istället för 16 GB). Vi blev då förvånade över att se att det spelade tillbaka i realtid utan för caching, för även med fastklämda strukturer på iMac Pro fick vi inte en konsekvent 24 ram per sekund under uppspelningen.

Vi låste sedan upp 24-ramarna per sekund på uppspelningen och fick hastigheter på upp till 134 ramar per sekund. Detta gjorde det möjligt för oss att granska, ändra och förhandsgranska allt med blixthastighet och undvika behovet av att skapa proxystrukturer och modeller, och vi kunde arbeta direkt med innehållet.

Som ett exempel på det tog en uppgift enligt uppgift 21 minuter på den 10-kärniga iMac Pro som användes. Den tiden slogs till bara 5 minuter på Mac Pro.

När vi säger att MAC Pro är avsett för en mycket specifik grupp människor i några specifika situationer, är det absolut vad vi menar.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 13.3 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering och iPados 13.3 för kompatibla enheter

Nedladdning: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA -profil, IPSW -länkar släppta för iPhone och iPad

Nedgradera iOS 13.3 till iOS 13.2.3 För checkra1n jailbreak, så här

Jailbreak iOS 13.3 Med checkra1n, så här [guide]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 På iPhone 11, 11 Pro Max, XS, mer med ny TFP0 -exploit kommer snart

iOS 13/ 13.2.2 JAILBREAK Tweaks Kompatibilitetslista för checkra1n

Gold iPhone 11 Pro Max: Fall, Lightning Cable, Wireless Charger, Band, Högtalare, mer

Röda iPhone 11 -tillbehör: Fall, blixtkabel, trådlös laddare, band, högtalare, mycket mer

Gul iPhone 11 -tillbehör: Fall, Lightning Cable, Qi trådlös laddare, band, högtalare, mycket mer

Purple iPhone 11 Tillbehör: Fall, blixtkabel, Qi USB -laddare, band, högtalare, mycket mer

Grön iPhone 11 -tillbehör: Fall, blixtkabel, Qi USB -laddare, band, högtalare, mycket mer

Midnight Green iPhone 11 Pro Max: Case, Lightning Cable, Wireless Charger, Band, Högtalare, mer

Apple Watch ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top