21.5 och 27 tum iMac uppdateras med Core i3, i5, i7 och snabbare grafikalternativ

Apple har idag uppdaterat sin befintliga iMac -sortiment genom att bortskaffa kärn 2 -duon helt och med Intels Core i3, i5 och i7, tillsammans med snabbare grafik kortalternativ. Finns i både 21,5 och 27 tum, priserna på både basmodellen för startnivå, och flaggskeppsmodellen förblir samma som de äldre, förutom att dessa nya har mycket mer kraft än någonsin tidigare.

Fullständiga detaljer är följande.

Apple uppdaterar iMac Line

Introducerar nya Multi-Touch Magic Trackplatta

Cupertino, Kalifornien-27 juli 2010-Apple® uppdaterade idag sin allt-i-ett iMac®-linje, allmänt berömd som världens bästa stationära datorer, med den senaste Intel Core i3, Core i5 och Core i7-processorerna och kraftfulla nya grafik . Från $ 1,199 är den nya iMac-linjen den snabbaste någonsin med processorhastigheter med dubbla kärnor upp till 3,6 GHz, fyrkärniga hastigheter upp till 2,93 GHz och diskret grafik inklusive den kraftfulla Ati Radeon HD 5750. Den nya magiska styrplattan, med en smidig Glas- och aluminiumdesign, ger iMac-användare samma intuitiva multi-touch ™ -gester som Mac® Notebook-kunder har älskat och är tillgängligt separat för $ 69.

“Vi tog världens bästa allt-i-ett och gjorde det ännu bättre,” sa Philip Schiller, Apples senior vice president för global produktmarknadsföring. “Med de senaste processorerna, högpresterande grafik och signatur aluminium- och glasdesign kommer kunderna att älska den senaste iMac.”

Dual-Core Intel Core i3 och Core i5 och Quad-Core Core i5 och Core i7-processorer sätter ett nytt riktmärke för IMAC-prestanda. Processorerna har en integrerad minneskontroll för att komma åt systemminnet direkt, vilket gör att den nya iMac kan dra full nytta av dess snabbare 1333 MHz -minne. Nya diskreta ATI Radeon HD -processorer levererar extremt smidig, skarp grafik för de mest krävande 3D -spelen, kreativ programvara och tekniska applikationer. IMAC visar IPS -teknik för att leverera en fantastisk bild över en bred 178 graders servinkel. SD-kortplatsen på iMac stöder nu SDXC-formatet för att hantera de senaste lagringskorten med hög kapacitet. Kunder på 27-tums iMac har möjlighet att köpa en 256 GB Solid State Drive (SSD) som en primär eller sekundär enhet. IMAC SSD stöder upp till 215 MB/s dataöverföringshastigheter för snabbare starttider och applikationstider.

Varje iMac kommer med Apples innovativa Magic Mouse och kunder kan också köpa den nya Magic TrackPad som ett alternativ. Den magiska styrplattan ger de intuitiva multi-touch-gesterna av Mac Notebook-styrplattor till skrivbordet. Med sin glasyta gör den trådlösa magiska styrplattan användare att bläddra smidigt upp och ner en sida med tröghetsrullning, klämma in och ut, rotera en bild med fingertopparna och svep tre fingrar för att vända igenom en samling webbsidor eller foton . Den magiska styrplattan kan konfigureras för att stödja enkelknapp eller två knappkommandon och stöder kran-till-klick samt ett fysiskt klick.

Apples skrivbordsuppställning är ledande Apples engagemang för miljön och är ledande inom grön design. IMAC uppfyller stränga Energy Star 5.0-krav och uppnår epeat guldstatus.* IMAC har LED-bakgrundsbelysta skärmar som är kvicksilverfria och tillverkade med arsenikfritt glas. IMAC använder PVC-fria komponenter och kablar, innehåller inga bromerade flamskyddsmedel, använder mycket återvinningsbara material och har materialeffektiva system- och förpackningsdesign. En ny Apple -batteriladdare erbjuder ett bekvämt och miljövänligt sätt att alltid ha en ny uppsättning batterier för din magiska styrplatta, magiska mus och trådlöst tangentbord. Apple -batteriladdaren är tillgänglig för $ 29 och levereras med sex laddningsbara batterier med lång hållbarhet.

Varje MAC kommer också med MAC OS® X Snow Leopard®, världens många avancerade operativsystem och ILIFE®, Apples innovativa svit med applikationer för att hantera foton, göra filmer och skapa och lära sig spela musik. Snow Leopard bygger på ett decennium av OS X -utveckling och framgång med hundratals förfiningar, kärnteknologier och ut ur lådans stöd för Microsoft Exchange. Ilife har iPhoto®, med genombrott sätt att organisera och hantera dina foton av vem som visas i dem och var de togs; IMOVIE® med kraftfulla lättanvända funktioner som precisionsredigerare, videostabilisering och avancerad drag och droppe; och GarageBand® som ger ett helt nytt sätt att hjälpa dig att lära dig att spela piano och gitarr.

Prissättning och tillgänglighet Den nya iMac -linjen levereras nu och tillgänglig via Apple Store® (www.apple.com), Apples butiker och Apple -auktoriserade återförsäljare.

Den nya 21,5-tums 3,06 GHz Intel Core i3 iMac, för ett föreslaget detaljhandelspris på $ 1,199 (USA), inkluderar:

21,5-tums 1920 x 1080 LED-backlyst display;

3.06 GHz Intel Core i3 -processor med 4MB delad L3 -cache;

4 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM utbyggbar till 16 GB;

ATI Radeon HD 4670 Diskret grafik med 256 MB GDDR3 Snull

Back to top