Nya iPad (3: e-gen) batteri som påstås inte helt laddas på 100% märke

de som äger en surfplatta eller en smartphone kunde garantera, du spenderar ungefär lika mycket tid på att hålla koll på batteriprocenten minskning än du njuter av många av de stora funktionerna.

Batterifetention är en ofta övervakad aspekt för blivande konsumenter, vanligtvis uppmanad av slick-reklam och sinnesblåsande specifikationer, men utan ett bra batteri-som vissa iPhone 4S-användare upptäckte-är din enhet nästan värdelös.

Efter att ha ökat sitt hårdvaruspel i den nya iPad med LTE, Retina-display och en A5X-processor som var kapabel till fyrkärnig grafik, var Apple tvungen att begå vad det förmodligen skulle betrakta som en kardinal synd för att förbättra djupet på dess nyaste och största tablett enhet. De nya invånarna-särskilt 4G-chipet-Guzzle-batteriet som en törstig kamel, så Apple var tvungen att offra det tunnare och lättare motivet i köpet för att lägga på den mycket förbättrade iPad till förväntade konsumenter.

Dr. Raymond M. Soneira, utvecklare av DisplayMate, har skrivit en rapport om den tredje gen-iPad och räknar med att det nya batteriet fortsätter att ladda mycket tid efter att iOS visar det vackra ‘100%’ uttalandet om slutförande i topp- högra hörnet. Han fortsätter med att uppmana iPad -användare som vill få mest juice som möjligt i sin nya surfplatta för att fortsätta ladda i upp till en timme efter att den visar som 100 procent.

Soneira talade med Arstechnica via e-post och konstaterade att han efter att ha mäter kraften som faktiskt ritats av AC-adaptern:

“Den nya iPad fortsätter att debitera i upp till 1 timme efter att den påstår sig nå 100 procent. Detta påverkar batteritiden om du slutar ladda när den står 100 procent. Andra surfplattor och smartphones ligger också om deras laddningsstatus, så om du får Maximal batteritid är avgörande, människor måste hålla sina enheter ladda längre än skärmanspråk. ”

Så, folk, såväl som att hålla ljusstyrkan nere till det minsta genomförbara, glida i flygplansläge där det är möjligt och bara låta din enhet trycka igenom nödvändiga aviseringar, kan du också lägga till “överladdning med en timme” till listan över saker för att bevara att bevara de värdefulla dropparna av gas i tanken.

Låt oss veta hur mycket det förbättrar din enhets livslängd genom att släppa en kommentar genom de typiska medierna nedan.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top