George Clooney och Noah Wyle Duking det för att spela Steve Jobs Motion Picture Role

Det verkar som om Steve Jobs död har bara lyckats öka mysteriet kring hans liv. Trots den officiella biografin om Apple-grundare som säljer av lastbilsbelastningen, skulle massor av att hävda att biografjobb som valde inte riktigt var den perfekta mannen för jobbet.

Walter Isaacson, men utan tvekan en exceptionell författare, tycktes bara inte få hela mysterium och intriger som omringade Steve Jobs, och som sådan, några av de brinnande frågorna som vi alla har fortfarande oupphöll, även med Isaacsons enastående tillgång . Medan en bra bok kunde det eventuellt ha varit så mycket mer.

De som fortfarande vill bli lite mer av en “Steve Fix” behöver dock inte vänta för länge, med rykten som cirkulerar att en biopik redan är i verk. Med Sony Pictures som enligt uppgift vänder sig till Aaron Sorkin behöver filmbilden bara en skådespelare. Men vem måste spela mannen själv? Mannen som ensamstående vände Apple runt i slutet av 1990 -talet, och som gjorde Pixar till hushållsnamnet, det är idag borde ha en överlägsen skådespelare att berätta sin historia, tror du inte?

Enligt UK Magazine Now är Battle to Play Steve Jobs verkligen ner till bara två män – Noah Wyle och George Clooney.

Nu kommer de med intresse för den här typen av saker redan att veta att Wyle har spelat Steve Jobs på skärmen en gång tidigare, i de mycket älskade piraterna i Silicon Valley. Jobs hade berömt Wyle efterliknar honom under en grundton runt tiden för filmens släpp, och det måste sägas att den tidigare E.R. -skådespelaren gör ett helvete jobb med att titta, agera och låta precis som jobb. Kan Clooney verkligen erbjuda något som Wyle inte kan? Vi är inte övertygade, men då är vi massiva pirater av Silicon Valley -fans här på Redmond Pie!

George Clooney, 50, kämpar ut med sin tidigare ER-medstjärna Noah Wyle, 40, för att spela Apple-grundare Steve Jobs i en ny film.

Biopiken, som förväntas börja filma nästa år, kommer att kartlägga livet för Techie Guru, som dog förra månaden av cancer vid 56 års ålder.

Visst är Showbiz Gossip inte riktigt vårt normala uppdrag här på Redmond Pie, men vi är säkra på att du ser fram emot en Steve Jobs -biopik lika mycket som vi är. I själva verket är vi på väg att njuta av ett par Steve Jobs -keynoter idealiska nu, bara för att komma på humör!

(via MacRumors)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top