Apple TV uppdaterad med Red Bull TV Channel

I sina fortsatta ansträngningar för att uppdatera och förbättra Apple TV-set-top har verksamheten bakom Bit Black Box uppstått sitt spel under de senaste månaderna genom att skydda olika materialpartnerskap med allmänt kända leverantörer. Idag har en app från Red Bull lagts till i den snabbväxande listan, liksom den nya tillhandahållandet kommer att fungera som en förlängning av Red Bull TV-webbplatsen; Att tillhandahålla olika material som rör musik, kultur och, som många kommer att vara bekanta – extrema sporter.

Red Bull, som Coca-Cola, är mycket mer än bara en konserverad dryck. Den österrikiska klädseln har framkommit som ett kraftmärke under det senaste decenniet, med intressen i olika typer av aktiviteter som sträcker sig från Formel 1 Red Bull Racing Team, fotbollslag som New York Red Bulls samt infödda Red Bull Salzburg, förutom att De extrema händelserna som det har slutat bli känt för.

Red Bull TV har länge för att möjliggjort fans av företagets sport, musik samt andra sponsrade samt organiserade evenemang för att följa online, men nu, med en Apple TV -app, kan materialet nå ut till en ännu större publik.

Fruktföretagets beslut att ta sin streaming set-top lite mycket mer allvarligt har sett massor av nya appar såväl som kanaler gör sin metod till Apple TV, liksom vi förväntar oss att många mycket mer läggs till under de kommande veckorna liksom månader. Under de allra första åren på marknaden ignorerades Apple TV mest av konsumenter som såg det som en dyr prissatt gadget med extremt begränsat innehåll, men introduktionen av produkter som Googles Chromecast – allierades till sanningen att den ryktade länkade TV -strävan kan Inte vara särskilt livskraftig – har slutligen gett Apple TV ett visst erkännande.

För närvarande i sin tredje generation har antagandet börjat ytan att en ny fjärde gen Apple TV-design är i rörledningen, liksom att släppas under de närmaste månaderna. Dessutom har vi på samma sätt hört att det slutligen kan erbjuda inbyggda spelfunktioner, sitt eget App Store-liknande nav för att köpa innehåll, liksom möjlig Bluetooth-länk till trådlösa, MFI-liknande styrenheter.

Oavsett om det finns någon typ av verklighet i dessa förklaringar förblir att se, men se till att hålla fast vid vårt skydd här på Redmond Pie för mycket mer Apple TV-relaterade nyheter när det bryter!

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top