Ett nytt utbud av Apple -tjänster kan inkludera podcasts+, mail+och mycket mer

Apple kan utnyttja sina tjänster plattformar ännu mycket mer genom att lansera podcasts+, mail+och till och med lager+. Det är enligt analytiker Loup Ventures.

Apples tjänster inkomst fortsätter att växa, och Loup Ventures undersöker hur det tror att företaget kan ännu förbättra sin position.

Tjänsternas inkomst ökade med 16% till praktiskt taget $ 54B för FY20, med analytikerna som trodde att liknande tillväxt också kan förväntas i FY21. Apples tjänster är redan praktiskt taget storleken på ett Fortune 50 -företag helt på egen hand, men det finns fortfarande utrymme för tillväxt.

Loup Ventures tror att tillväxt kan komma från podcasts+, mail+, kartor+, lager+och hälsa+. Alla skulle se ytterligare mervärde till de befintliga apparna och tjänsterna som Apple erbjuder, med analytikerna som tittar på vad det kan innebära i en omfattande rapport nyligen.

Intressant nog noterar rapporten att Apple Maps+ kan vara till nytta för en kommande Apple -bil, något som vi har hört mycket om de senaste dagarna. Varje bil som är självkörning till en grad skulle kunna dra nytta av avancerad kartläggningsteknik och Apple Maps+ kan erbjuda det i spader.

Det är emellertid viktigt att komma ihåg här att bara för att Apple kan göra något inte innebär att det kommer att göra det. Aktier+ är ett bra exempel på det, med Loup Ventures som tror att företaget kan börja tillhandahålla handelstjänster som liknar Robinhood. Det låter som den typen som Apple kanske vill hålla sig klar från, om bara för den potentiella nackdelen med att driva en sådan tjänst.

Den fullständiga rapporten från Loup Ventures är absolut värt en läsning om du är intresserad av hur Apple kan växa sina tjänster inkomst ytterligare.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 14.3 Slutliga IPSW -länkar, OTA -profilfil tillsammans med iPados 14.3 släppt

Hur man nedgraderar iOS 14.3 Det enkla sättet [Guide]

Jailbreak iOS 14.3 Med checkra1n, här är hur man gör [handledning]

Hur man fixar Bad iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Konvertera fabrik Wired Apple CarPlay till trådlöst Apple CarPlay i din bil enkelt, så här

iPhone 12 / Pro Screen Protector med härdat glas: Här är de bästa

Bästa iPhone 12, 12 Pro-fodral med smal, plånbok, ultratunn design? Här är våra bästa val [lista]

Bästa iPhone 12 Small Screen Protector: Här är en lista som är värd att kontrollera

Bästa iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Här är en lista som är värd att kontrollera

Jailbreak iOS 14.2 Med checkra1n, här är hur man gör [guide]

Hur man nedgraderar iOS 14.2 Det bästa sättet [Tutorial]

Apple View ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top