25 3D Touch Ideas varje iPhone 6s / 6s Plus användare behöver veta om [VIDEO]

Är du bland de 13 miljoner människor som Apple lyckades sälja en iPhone 6S eller iPhone 6s Plus till under öppningshelgen? Eller kanske du väntar på att din uppgradering ska komma runt innan du går vidare till butiken för att hämta Apples senaste smartphone? Oavsett vilken kategori du faller i, är chansen att du är extatisk när du tar dig till telefonens flaggskeppsfunktion; 3D Touch. Vad kan du göra med det? hur fungerar det? Är det verkligen “nästa generations” av multi-touch? Tack och lov finns det en video som svarar på några av dessa brinnande frågor.

Apple var tydligt extatisk för att introducera iPhone 6s och 3D -touchfunktionaliteten. Keynote-introduktionen den 9 september lyckades täcka ett antal sätt som användare kan använda 3D-touch för att interagera med iPhone 6s och iOS 9, men på grund av tidsbegränsningar kunde företaget inte riktigt förväntas täcka alla potentiella användningar- Fall för den nya tryckkänsliga interaktionsmetoden. Det är där en YouTuber går upp till plattan.

Videon gör ganska mycket vad den säger på tennet. Apple lyckades täcka mycket av vad företaget skulle klassificera som “mainstream” sätt att använda 3D Touch, men hur är det med alla de lilla dolda användningarna av tekniken som är full av iPhone 6s? Tja, videon gör ett ganska detaljerat jobb med att borra ner i alla de små komplexa detaljerna.

Som ett exempel; Visste du att du kan använda 3D Touch för att omedelbart gå in i appen med flera uppgifter och svepa mellan applikationer i bakgrunden? Eller var du medveten om att 3D Touch fungerar i samband med iOS 9 -tangentbordet på iPhone 6s och 6s Plus för att låta markören enkelt manövreras och block av text som ska väljas och markeras? Det känns faktiskt otroligt snyggt och polerat, vilket indikerar att text kan kopieras och redigeras utan behov av två händer.

Vad sägs om tillgängligheten för den nya 3D-pekcentriska zoomfunktionen lättillgänglig med hjälp av tillgänglighetsinställningarna inom iOS 9? Nej? Du visste inte heller om den? Det verkar som att hårdvaran och programvaran bokstavligen är full av exceptionella små funktioner som gör 3D Touch till och med mycket mer fördelaktigt än vad som ursprungligen föreställdes.

Kolla in videon själv och se vad du kan göra med din nya iPhone 6s.

[Källa: EverythingAppLepro (YouTube)]

Du kanske också vill kolla in:

Hur man justerar iPhone 6S 3D Touch -känslighet

35 appar för iPhone 6s med 3D Touch Support [List]

Hur man använder 3D Touch för att förvandla iPhone 6S -tangentbord till en styrplatta [tips]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top