Translucency för iOS låter dig förvandla Cydia till en ganska snygg Jailbreak App Store

The World of Jailbreak tweaks kan vara en hektisk såväl som att förvirra en, med så många tweaks tillgängliga, det är praktiskt taget omöjligt att hålla upp, vilket är därför Vi publicerar regelbundna roundups varje helg och delar en lista över våra föredragna nya eller uppdaterade tweaks.

Ibland finns det några tweaks som vi bara måste dela utanför den typiska rutinen, och genomskinlighet är en av dessa tweaks.

I själva verket är genomskinlighet en särskilt fascinerande modifiering genom att den inte riktigt förändrar iOS som sådan men snarare modifieringar som metoden Cydia ser ut under användning. Cydia är av programmet Jailbreak App Store som hem alla de allra bästa jailbreak -tweaks samt det finns andra metoder för att manuellt ställa in tweaks, är Cydia definitivt den gynnade metoden. Tyvärr, så utmärkt som Cydia är, är det långt ifrån den vackraste appen runt.

Ibland kräver appar att vara mycket mer funktion över formen, vi får det, men ett strö av färg skulle extremt mycket inte gå fel här såväl som det är där genomskinligheten kommer in.

När den har installerats såväl som konfigurerat tar Translucency Stock Cydia -gränssnittet samt ersätter bakgrunden med en suddig version av användarens tapeter. Det verkar relativt enkelt, men i metod kan det vara en enorm modifiering, särskilt om en bra såväl som ljusa tapeter används. Men oroa dig, oavsett vilken tapet du använder borde du inte stöta på en som undviker att text är läsbar såväl som det finns val som kan konfigureras för att garantera att bara det bästa utseendet kan uppnås.

Om detta kittlar ditt fantasi, liksom det verkligen borde, kan genomskinlighet laddas ner för helt gratis från BigBoss -förvaret i Cydia Jailbreak -butiken. Vi tror att du kommer att gilla det.

Du kanske också vill inspektera:

Video förklarar att visa iPhone 8 i Powered On Ange för första gången

iOS 11 g / beta 10 nedladdning samt förväntat släppdatum: Här är vad vi vet

Pokemon Go 1.43.1 IPA samt 0,73.1 APK -hack som erbjuds att ladda ner nu

Nedladdning: iOS 11 Beta 9 IPSW samt OTA -uppdatering för designers släppta

Ladda ner iOS 11 Beta 9 & Ställ in på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 för iPhone samt iPad [Senaste skickuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top