Uppdatera Galaxy Note 4 till Android 6.0 Marshmallow med CM 13 ROM

Det finns inget ord från tillverkaren om den officiella marshmallow -uppdateringen för Samsung Galaxy Note 4. Men nu kan du uppdatera din enhet med den aktuella Android -versionen från Google. ROM kommer i form av CyanogenMod 13. Även om det finns många ROM: er tillgängliga för enheten, kan CM 13 vara mycket för dem som vill prova den nuvarande programvaran från Android.

Du behöver en skräddarsydd återhämtning som TWRP för att installera ROM. Flash CM 13 ROM idealiska bort och njut av Marshmallow -firmware. Men innan du blinkar Google -apparna har utvecklaren levererat klumpar som måste blinkas.

Eftersom detta är en första byggnad kan du förvänta dig några buggar. Med framtida uppdateringar kan stabilitetsförbättringar och bugfixar förväntas. Kom ihåg att säkerhetskopiera allt innan du fortsätter. ROM har kontrollerats på en hel del enheter.

Innan du börjar blinka ROM, se till att du är på COI3 bootloader och modem. Det är obligatoriskt krav att driva ROM. Gör också en fullständig fabriksåterställning innan du blinkar den.

VARNING: Garanti kan ogiltigförklaras om du rotar eller installerar skräddarsydd ROM på din enhet. Vi på DroidViews ansvarar inte för skador på din enhet. Vi är inte ansvariga om du teglar eller skadar din enhet. Läsarens diskretion rekommenderas.

Buggvarning

Fingeravtryck skanner är inte uppe ännu (för att uppdateras snart)

Jag har sett några batteriavlopp, inte säker på om de fortfarande fortsätter, jag förväntar mig att de gör det.

NFC fungerar inte

Förmodligen mycket mer

Nedladdningar

Marshmallow CM 13 ROM – Ladda ner | Fil: CM-13.0-20151107-Official-TrlTexx.Zip

Marshmallow Gapps – Ladda ner | Fil: GAPPS-600-BASE-20151022-2-SIGNED.ZIP

Ytterligare CM 13 -uppdateringar – besök

Krav

Den tillhandahållna skräddarsydda ROM är kompatibel med Samsung Galaxy S4. Försök inte på någon annan enhet eller variant.

Se till att du har en skräddarsydd återställning som TWRP installerad på din enhet. Installera den senaste TWRP -byggnaden.

Du måste ha enhetsbilister installerade på din dator för att överföra ROM- och Google -apparna till din enhets lagring.

Du måste ladda din enhet helt eller minst 60%, eftersom processen kan ta ett tag.

Säkerhetskopiera dina appar och data
Innan du fortsätter, se till att du säkerhetskopierar alla dina data. Denna process kommer att torka av all data från din enhet förutom den interna lagringen. Därför rekommenderas en fullständig säkerhetskopiering eller nandroid -säkerhetskopia. Säkerhetskopiera också alla dina interna lagringsfiler bara om något går fel. Ta en nandroid-säkerhetskopia från den skräddarsydda återhämtningen innan du blinkar ROM.

Uppdatera Galaxy Note 4 till Android 6.0 Marshmallow

Ladda ner Marshmallow ROM du väljer från nedladdningsavsnittet.

Överför nu zip -filen till enhetens interna lagring. Placera zip -filen där du enkelt kan hitta den.

Starta om nu till skräddarsydd återhämtning (som TWRP). För att starta in i TWRP, stäng först av enheten och tryck sedan på och håll volymen ner och strömknapparna samtidigt. Om du ser TWRP -logotypen, indikerar det att du framgångsrikt har startat in i återhämtningen.

Det rekommenderas starkt att du utför en nandroid -säkerhetskopia. För att säkerhetskopiera din ROM, tryck på alternativ för säkerhetskopiering i TWRP och välj alla partitioner inklusive system, data, start, återställning, EFS och svep Ideal där så är lämpligt, för att säkerhetskopiera.

När du har utfört ROM -säkerhetskopian gör du en full torkning. Återgå till TWRP -huvudmenyn och tryck på WIPE -knappen och välj avancerad torka. Välj sedan Dalvik Cache, System, Data och Cache. Dra nu bekräftelseknappen för att torka.

Gå nu tillbaka till TWRP -huvudmenyn eller hemskärmen och tryck på installationsalternativet. Navigera till ROM -filen och välj den.

Dra bekräftelseknappen för att fortsätta med installationen. ROM kommer att installeras.

Gå nu tillbaka till hemmet i TWRP och tryck på installationsalternativet. Navigera till Blobs -filen och Google Apps Zip -fil och blixt samtidigt.

Dra bekräftelseknappen för att fortsätta med installationen.

När du har installerats, starta om till systemet.

Om du ser den nya startlogotypen, indikerar det att du framgångsrikt har installerat ROM på din enhet. Om du stöter på någon startslinga eller ansiktssystemfel kan du prova en fabriksåterställning från återhämtningen eller så kan du alltid återställa din tidigare ROM från säkerhetskopian. Om du försöker hitta rotåtkomst på din nya ROM, gå till den här sidan för de flesta aktuella Supersu -byggnader.

För frågor, kommentera nedan. Gilla och dela oss på sociala plattformar. Låt oss veta om du behöver hjälp med andra enheter.

Back to top