5 av Apples beslut om värsta stil 2015

Det finns inget att avvisa att Apple skapar några av de mest kapabla såväl som framstående hårdvara samt programvaruapplikationskombinationer i världen. IPhone, iPad, MAC -variationen av datorer; Alla är mycket framträdande över hela världen. Det finns också en växande lista över officiella tillbehör för de prylar som Apple ständigt lägger till sitt produktarsenal. Den Cupertino-baserade jätten får det bäst när det gäller design, ja, många av tiden. Vad sägs om när de inte gör det? Vi kommer att titta på vad vi tycker är fem av Apples beslut i värsta stil 2015.

Stildefekterna som diskuteras i den här korta artikeln har inte placerats i någon typ av ordning, liksom vad vi ansåg vara oerhört okarakteristiska för Apple och exakt hur det vanligtvis går till sitt företag på stilfronten.

Blixthamn på Magic Mouse 2

Den här kräver inte riktigt någon typ av introduktion eller bakgrund. Bilden säger allt. Det är verkligen ganska fantastiskt att denna specifika stil hanteras för att göra det med interiörstestning såväl som ut i naturen såväl som såväl på en framträdande såväl som vanligt förekommande produkt. Den nya Magic Mouse 2 tar lite steg ännu mer över den gamla magiska musen genom att presentera ett integrerat, laddningsbart batteri, vilket är fantastiskt. Tyvärr laddas batteriet genom en blixt -kabel -tv med en kontakt längst ner på musen, vilket innebär att det bara inte kan användas vid laddning. Galenskap.

Puckel på iPhone 6s Wise Battery -fodral

Apple hanterade till blindsida många av oss genom att introducera den kloka batterisituationen tidigare denna vecka. Den skyddande situationen för iPhone 6 såväl som iPhone 6s medför verkligen ett antal funktioner som är till en viss fördel för användaren. Genom att hålla det sagt har tillbehörets stil lämnat ett antal konsumenter som känner sig lite avluftade, med vissa till och med att välja att telefonsamtal produkten, “The Hump”, på grund av det utökande inre batteriet. En utmärkt idé, liksom en utmärkt produkt till priset, men stilen är extremt till skillnad från Apple och lämnar mycket att önska.

Laddar Apple Pencil med iPad Pro

IPad Pro såväl som medföljande Apple Pencil har gått ner i en storm bland verksamheten såväl som akademiska sektorer. Det är också vanligt accepterat att Apple Pencil är en av, om inte, de allra bästa komponenterna till en surfplatta där ute. Men laddar Apple Pencil genom blixtporten längst ner på iPad Pro? Vems ljusa koncept var det? Förutom varför gjorde det någonsin till en produktionsenhet i denna form? Det känns mycket som ett missöde som väntar på att hända.

Ingen glödande Apple-logotyp samt ingen Magsafe på 12-tums MacBook

Under åren har Apple handlat om att försöka konsekvent återuppfinna såväl som om design av sina produkter för att hålla dem färska och relevanta. I grund och botten vill det Cupertino-baserade företaget göra varje ny bit av inställd såväl tunnare som lättare när det är möjligt; I vissa fall är det bra, i vissa fall är det inte. I situationen för den nya 12-tums MacBook har strävan efter den eleganta, tunnare stilen antydt att Apple har krävts för att eliminera sin signatur ikoniska strålande Apple-logotyp som har präglat sina anteckningsböcker i så många år nu. Förutom om det inte räckte eliminerade de på samma sätt den extremt hjälpsamma Magsafe -kontakten för laddning som räddade MacBooks från att falla när kabel -tv lurades eller gick. Inte coolt, äpple, inte bra alls.

Smart tangentbord för iPad Pro

IPad Pro är bra. De medföljande tillbehören kan tydligt avsluta med lite extra stil övervägande. Vi har redan täckt missöden som väntar på att inträffa som är laddningssystemet för Apple Pencil. Nu är det det kloka tangentbordets vändning för den nya Pro iPad.

Tillbehörets estetik är bra, men det faktum att det inte finns några back-upplysta hemligheter att använda i mörkret är ett bländande utelämnande. Apple verkar också älska Hump Style -etos just nu, vilket har full inverkan när det kloka tangentbordet är stängt.

Du kanske också vill inspektera:

16 fakta om Apples iPhone 6S / 6 Wise Battery -fodral

10 saker du kanske inte förstår om Apples nya magiska tillbehör för Mac -datorer

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top