Installera Android 5.0 OTA på Moto X 2014 Pure Edition XT1095

Om det finns något som kan överträffa ljusets hastighet i detta universum, borde vi kalla det Motorola. Vi överdriver inte men det är faktiskt meningsfullt om du får veta att Motorola hade släppt OTA -uppdateringen för Android 5.0 Lollipop som slog Google i det eviga loppet. Ja! Du drömmer inte och du hörde det rätt, Motorola släppte OTA -uppdateringen för Moto X 2014 Pure Edition -enheter med modellnumret XT1095 för ett Early Soak -test. Vi tror att det är ganska tidigt för Motorola att släppa den här uppdateringen med tanke på att Google inte officiellt har rullat ut Lollipop-uppdateringen för Nexus-line-up ännu. Tror inte ännu? Ta en titt på uppdateringsmeddelandet underifrån:

Tack vare GraffiXNYC från XDA fångas OTA -filen och laddas upp till XDA -sidan för någon att försöka installera uppdateringen på deras Moto X Pure Edition XT1095 -enheter. Men den utmanande delen är att Graffixnyc uppgav att uppdateringen bara kan blinkas på Moto X -enheter som aldrig var förankrade, så du kanske redan har bestämt dig för att ta bort din Moto X. Det är inte så lätt och det är därför vi kallade det svårt , många användare i XDA -forumet försökte installera uppdateringen efter att ha avrotat och återgår till lageråterställning men det finns blandade resultat. Vissa användare påstår sig ha framgångsrikt installerat uppdateringen medan vissa möter fel medan de blinkar.

Följ instruktionerna noggrant för att få OTA -uppdateringen installerad på din Moto X 2014 Pure Edition. Processen inkluderar installation av uppdateringen manuellt med hjälp av ADB-sideloadkommandona på ett icke-rotat system. Så utan någon ännu mer ADO, låt oss fortsätta med proceduren för att få Android -klubban på din Moto X.

Varning

Den här guiden är endast avsedd för Moto X 2014 Pure Edition -enheter med modellnumret XT1095, inte för några andra varianter av Moto X eller andra enheter. Var extra försiktig när du väljer ROMS eftersom blinkande fel kan leda till en murad enhet. Du ensam är ansvarig för alla konsekvenser som kan uppstå under processen, vi ska inte hållas ansvariga för skador på din enhet.

Förbered din enhet

Ladda din moto x över 60% batterinivå för att undvika avstängningar under processen.

Säkerhetskopiera din enhetslagring, kontakter, SMS etc. Använda Google Sync Service eller någon tredjepartsapp.

Installera Motorola USB -drivrutiner på din dator.

Aktivera USB -felsökning på din Moto X. Läs vår guide för att få instruktioner om hur du gör det.

Återgå tillbaka till rent lager genom att göra en fullständig o-root och blinka tillbaka lageråtervinningen.

Nedladdningar

OTA -fil: Ladda ner

ADB -fil: Ladda ner

Installera Android 5.0 Lollipop OTA på Moto X Pure Edition XT1095

Ladda ner och extrahera ADB -filen på din dator. Du får följande fil:

Ladda ner och överför OTA -uppdateringszip, suddigheten.

Anslut din Moto X till din dator med en USB -kabel -tv och se till att den upptäcks. Du kanske märker en popup på din Moto X som uppmanar dig att tillåta USB -felsökning, bekräfta prompten genom att trycka på OK.

Navigera till mappen FastBoot Files och öppna en kommandotolk i mappen genom att trycka på Shift Essential + Högerklicka i det tomma utrymmet i mappen och välj Open Command Window här alternativet från Windows Context-menyn.

Se till att du har en orooterad enhet med aktieåtervinning. Var inte äventyrlig den här gången eftersom det kan tegla din enhet om du gör något fel.

Starta din telefon i återställningsläge genom att köra följande kommando:
ADB -omstart

I återställningsläge, bläddra ner för att tillämpa uppdatering från ADB -alternativet med hjälp av Volym Down -knappen och välj den med strömbrytaren.

Kör nu följande kommando i kommandofönstret för att installera OTA -uppdateringszip med ADB -sidbelastningen:
ADB sideload oskärpa

Eftersom OTA -uppdateringen är lite skrymmande kan den blinkande processen ta god tid. Koppla inte bort enheten förrän den blinkande är klar, annars hamnar du med en murad enhet.

När allt blev coolt utan att poppa fel som galen, starta om enheten från huvudmenyn.

Den första starten tar lite tid eftersom det är första gången din enhet startar Android Lollipop, vara klient tills den startar och naturligtvis fingrar korsade.

Dela din erfarenhet med Android Lollipop OTA -uppdateringen i kommentarerna nedan.

Källa

Back to top