Glacier White PS4 Pro nu tillgänglig för förbeställning

Sony är inte främling att släppa och sedan återlova PlayStation-hårdvara, och de som har väntat på att det ska hända med PS4 Pro i en härlig nyans av vit burk Gläd dig nu, för en är på väg.

Du kan få en från och med den 6 september, med PS4 Pro i Glacier White som är tillgänglig för förbeställning just nu.

Varför är släppet så långt borta, kanske du frågar? Det skulle vara en mycket bra fråga, med det uppenbara svaret att denna speciella PS4 Pro är bundet med det massivt förväntade ödet 2. Tyvärr är det det enda sättet att någon kan få tag på en glaciärvit PS4 Pro, för Sony kommer inte Erbjuder det som ett fristående köpalternativ, något som säkert kommer att göra alla de som redan äger konsoler.

Om du har väntat på att hoppa till en PS4 Pro är detta ett fantastiskt paket att plocka upp. Med en mängd spel förbättrade för PS4 Pro och en mängd 4K -videoströmningsinnehåll är det nu en bra tid att dyka in.

Medan Sony inte kommer att erkänna det, kan vi bara anta att detta beslut är baserat på att försöka få befintliga PS4 -ägare att uppgradera till PS4 Pro när vi också köper årets senaste och största utgåva.

Vid sidan av konsolen och en kopia av spelet kommer paketet också med en matchande vit kontroller och tillgång till belöningsinnehåll för Destiny 2 framför andra användare. Köpare kommer att få tag på en multiplayer-karta, tre-personers co-op-strejk, ett extra fartyg och en växeluppsättning med ett “exotiskt vapen.” Allt detta kommer att vara nedladdningsbart innehåll som en del av ett innehållspaket.

Den förment begränsade utgåva Destiny 2 PS4 Pro-paketet kommer att sätta spelare tillbaka $ 449,99 och är tillgänglig för förbeställning idag med en ETA den 6 september.

Köp: PlayStation 4 Pro 1TB Console Destiny 2 Bundle från Amazon: $ 449

Du kanske också vill kolla in:

PS5 -funktioner, förväntat släppdatum som ryktas igen

Nedladdning: MacOS 10.13 High Sierra Beta 3 och TVOS 11 Beta 3 släppt

Hur man nedgraderar iOS 11 Beta till iOS 10.3.2 / 10.3.3 [Tutorial]

Nedladdning: iOS 11 Beta 3 IPSW -länkar för iPhone, iPad, iPod touch släppt [endast devs]

Vad är nytt i iOS 11 Beta 3? Släpp anteckningar, ändringar, funktioner

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 för iPhone och iPad [Senaste statusuppdatering]

Ladda ner iOS 11 Beta 3 & installera på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top