En titt på det allra bästa på Internet -spelapparna

på internet såväl som mobilspel har slutat vara en extremt konkurrenskraftig marknad såväl som varje märke försöker bevisa deras maj i detta område genom att introducera genialt spel appar. 888Poker -appen eller Texas Holdem -appen är en av de just nyligen introducerade mobila spelapparna med en lättanvänd stil som gör det möjligt för pokerspelare att njuta av sitt spel medan de är på väg. Denna intressanta app är kompatibel med alla smartphones som kör antingen iOS eller Android samt fungerar också på surfplattor. Oavsett om du har en iPhone eller en Android -mobil, ska du kunna ställa in den här appen och börja njuta av olika typer av poker. Denna app är också 100% gratis att ladda ner såväl som registreringsprocessen är problemfri.

Denna poker -app är etablerad och underhålls av 888 Holdings Plc, en känd på Internet -spelbranschen som har varit ledande på marknaden sedan starten 1996. 888Poker är en av de mest betrodda såväl som framstående pokerplatser bland expert Spelare. Den har mer än 5 miljoner registrerade individer och är en ecogra -licensierad spellwebbplats. Dessutom var 888 poker mästaren för EGR-belöning för den finaste pokeroperatören i tre år i rad från 2011–2013. Du kan antingen ladda ner programvaran till din dator eller spela med flashversionen som inte behöver att du ska ställa in någon typ av programvara.

Om du har appen installerad på din mobil, kommer du aldrig att behöva missa ett på internetpokerspelet. Du kan delta i olika poker -tävlingar samt spela pengarspel från var som helst du vill. När du registrerar dig såväl som inloggning på den här appen kan du få gratis vinst till olika poker -tävlingar såväl som du också kommer att belönas med att gå med bonusar i ditt konto. Nya spelare tilldelas en gratis förmån på $ 88 när de registrerar sig hos 888Poker. Appen innehåller en säker kassör som erbjuds för att se till att du kan ta ut eller sätta in pengar till ditt spelkonto när som helst med ditt gynnade betalningssätt. 888 Poker är licensierad i Gibraltar samt reglerad av Gibraltar Gambling Commission. Det har också några andra fascinerande funktioner som,

Textchatt för att interagera med dina motståndare

Lätt att navigera lobby

Stora knappar såväl som enkla att navigera med alla appmenyer.

Spelare kan välja en avatar efter eget val

Funktionell webbkassör

Bet Slider som är en extremt fantastisk funktion som gör att du kan välja ditt spelbelopp

Snabbstolsalternativ

24/7 klientstöd som erbjuds med telefon eller onlinechatt

Spelarna erbjuds en välkommen förmån på så mycket som 200% match av sin allra första insättning med en maximal gräns på $ 1000. Denna välkomstförmån släpps i steg om $ 10 när spelarna samlar 100 perk -poäng.

Du kan välja mellan olika klassificeringar av poker som nedan,

Kontantspel med minsta satsningar som börjar på bara $ 0,01/$ 0,02

Snap Poker – Detta är en av de senaste metoderna för att spela poker där du kan fälla en hand direkt och omedelbart erbjuda med en ny hand.

Olika typer av pokertävlingar som Sit & GOS, multitabelltävlingar samt olika arrangerade tävlingar som tar plats över hela världen.

Texas Hold’em Poker som har slutat vara den mest framstående klassificeringen av pokerspel. Du kan också delta i olika Texas Hold’em Poker -tävlingar gratis.

7 Card Stud är en ny stil av poker där varje kommer att få sin egen privata hand som kan innehålla så mycket som 7 kort istället för de vanliga 5 grannskapskorten.

Omaha Hi-Lo är ytterligare en typ av poker med 4 omgångar med vad som liknar Texas Hold’em Poker samt spelas i en pottgräns eller fast gräns. Både den höga handen såväl som den låga handen får en lika stor andel.

Blast är en ny klassificering av sit & go-typ av poker som är en 4-hand. Du kommer att gilla att spela denna super-turbo Texas Hold’em Poker såväl som den fascinerande delen är att prispoolen för varje sprängspel förblir en hemlighet tills spelet börjar.

Ringspel som är pokerspel spelade med äkta chips på spel. Dessa ljudspelchips betecknar äkta pengar.

Bortsett från olika typer av poker kan du också spela andra kasinospel som Roulette, Blackjack, slots och mycket fler spel mellan händerna. Den här appen gör det också möjligt för dig att växla mellan att spela med “falska pengar” såväl som “riktiga pengar” från inställningsmenyn. Du kan också anpassa din pokerupplevelse genom att finjustera appinställningarna. Dessutom har den här appen en webbkamera -tabellfunktion där du kan se dina avlägsna motståndare direkt och njuta av spelupplevelsen som liknar att spela online -poker.

En nackdel med den här appen är att du kräver att du har en höghastighets mobil webbanslutning för att säkerställa ett smidigt spel. Prestandan kanske inte är bra med extremt tröga webbanslutningar. I likhet med andra mobila spelappar har du ett textchattval som gör att du kan interageranull

Back to top