Få regionalt väderförhållanden prognos i navigationsfältet med navbar väderförhållanden

Det finns ingen brist på kvalitet, snygga och bara rent anmärkningsvärda väderförhållanden appar på Android. Praktiskt taget varje Android-smartphone-fartyg med ett OEM gjorde väderförhållanden AP inbyggt. Det finns mycket mer erbjuds i Google Play Store. Vissa erbjuder till och med dig med eleganta widgetar till plats på din husskärm. Vad händer om du vill kunna ta en snabb titt på den regionala väderförhållandet, men utan att lämna en app du använder? Många appar för väderförhållanden ger dig valet att screena temperaturen eller väderförhållandet i tillståndsfältet. Navbar Weather, å andra sidan, tar saker söderut till navigeringsfältet.

Till och med Samsung har hoppat ombord med navigationshemligheter på skärmen så praktiskt taget varje Android-telefon i dag har en navigationsfält. Som ni kan säga krävs det snarare för att navbar väderförhållanden ska fungera. Appen visar temperaturen under de kommande fem dagarna, i tre timmars intervall, på din navigationsfält. Om du elegant det kan du också ställa in en bild istället som visar hur vädertillståndet kommer att bli under de kommande 12 timmarna. Navbar väderförhållanden har verifierats för att arbeta med att arbeta med Huawei Mate 9, Huawei Honor V10, Moto X4, OnePlus 6, samt Samsung -prylar med en navigeringsfält. Du kan förvänta dig att det fungerar snarare exakt samma på alla typer av Android -gadget med en navigationsfält.

Installera Navbar Weather

[GooglePlay URL = “”]
Missa inte: Navbar -animationer lägger till härliga animationer till din navigationsfält (utan rot)

Appen behöver inte rotförstärkning för att fungera men den borde diskuteras att appen fortfarande är i en beta -fas så att buggar snarare förväntas. Den behöver samtycke för att få platsen för din smartphone (för att få lokaliserade väderförhållanden prognosdata) samt samtycke till att screena framför andra appar (det är obligatoriskt att placera väderförhållandet i din navigationsfält).

Funktioner

Med Navbar Weather Condition kan du få 5 dagar / 3-timmars vädertillståndsprognos:

Prognosen erbjuds på alla typer av plats eller stad samt inkluderar väderdata var tredje timme

Temperatur, tryck, fuktighet, molnighet, vindhastighet, regnvolym samt UV -index – allt som anges på ett omfattande diagram

Två typer av diagram erbjuds nu: raddiagram såväl som stapeldiagram

Möjlighet att ställa in transparent bakgrund

Aktuell väderförhållsikon vid anmälningsfältet

Slå på Navbar Weather

När du har installerat appen, introducera den från din applåda såväl som du blir ombedd att ge den platsåtkomst. Detta behövs för att få den regionala väderförhållandet för ditt område som förklarats ovan. Varje vädertillståndsapp behöver detta tillstånd. När du beviljar samtycket verkar ett överlägg leda dig runt appen. Det finns en växling i det nedre högra hörnet av appen som slår på eller utanför navbarväder. Sådana växlar är vanligtvis uppe men appen påpekar den för dig så att du inte riktigt kan kämpa för att upptäcka den. Du kommer att börja se väderförhållandet i din navigeringsfält så snart du slår på den här växeln.

Du kommer också att märka en ikon för vädervillkor till vänster om din tillståndsfält. Detta beror på en ihållande anmälan att appen mest troligtvis skärs så att den inte dödas i bakgrunden. Om du trycker på knappen med tre punkts meny i högst till höger kan du få tillgång till inställningarna. Just här kan du slå på eller stänga av de 3-timmars stegen på den 5-dagars väderförhållandet som visas i din navigationsfält. Vissa andra val låter dig ändra antalet dagar som visas på diagrammet samt till och med diagramtypen. Av de två stödda diagramtyperna – raddiagram såväl som stapeldiagram – tycktes bara raddiagram fungera på vår OnePlus 6 -enhet. Att välja stapeldiagrammet skulle avlägsna appen och stänga av den. Att vända på växeln därefter skulle bara av misstag appen konsekvent tills linjediagrammet valdes igen från inställningarna.

Måste läsa: Få iPhone X-esque House-knapp med X House Bar-app för Android

Bildprognos
Du kan sätta på bildprognosen i inställningarna som visar en ganska betydande bild tillsammans med temperaturen och vädervillkoret. Detta är i huvudsak vad du har i tillståndsfältet redan på något mer konstigt sätt.

Dom

Tänk på att appen fortfarande är i beta, kan vi eventuellt förlåta den kraschande som diskuterats tidigare. Men även om det kan vara till hjälp för vissa är det 5-dagars väderförhållandet prognosdiagram bara att navigeringsfältet ser ganska rörigt ibland. Bildprognosen lät som ett mycket bättre alternativ men den enorma ikonen ser extremt konstig ut i navigeringsfältet. Vi förväntade oss något mycket mer enligt Navbar -knapparna, mycket mer som ikonen i skickfältet. Den därnull

Back to top