Google släpper ‘Ivy’ Big Number Calculator -app för iOS [Download Link]

Google har stealthily släppt en ny app på iOS App Store, med Ivy som är strömmen som visas på Apples plattform. Appen, gratis för att ladda ner och nyfiken saknas från Googles egen Play Store för Android, Ivy är en experimentell kalkylator med stor nummer som kan se ut som något från 1980-talet men verkligen inte bör förväxlas med en lågkostnadsberäknare.

Enligt Google använder appen “exakt rationell aritmetik så att den kan hantera godtycklig precision”, och dessa “värden kan matas in som heltal, rationaler eller flytande punktvärden.” Vi är säkra på att det indikerar mycket mer för dem som kommer att använda appen, men om du tänkte på att ladda ner Ivy för att dela idéerna på din favoritrestaurang, kanske du vill ompröva.

Medan en Google-app tekniskt listar Ivy nyfiken på Go-författarna tillsammans med Google på sin App Store-sida, med den okända utvecklaren till synes en hänvisning till Go-projektet, ett open source-programmeringsspråk för vilket Ivy utvecklades som en följeslagarapp. Allt detta antyder att användningen av Ivy kan vara ganska specifika och återigen peka på att appen är mindre än allmänt använt. Det är förmodligen mycket fördelaktigt om du behöver en experimentell kalkylator med stor nummer, men inte så mycket om du vill göra din månatliga budget.

Google har redan en mängd appar i App Store, även om bristen på en Android -version av Ivy är intressant, även med GO -projektlänkarna som vi påpekade tidigare. Oavsett om det är en övervakning eller helt enkelt resultatet av någon form av försening återstår att se, men om Ivy låter som appen för dig kan du ladda ner den från App Store idag och det är tillgängligt för både iPhone och iPad.

Som vi påpekade tidigare är appen helt gratis att ladda ner, och även om det kanske inte är något som alla kan använda på en daglig basis, indikerar det inte att det finns någon skada att bara prova det. Det är ändå gratis.

(Ladda ner: Google Ivy för iPhone i App Store)

Var noga med att kolla in vårt iPhone Apps Gallery och iPad Apps Gallery för att utforska mycket fler appar för din iPhone och iPad.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top