Apple släpper Incredible New iPhone 5 Introductory Video

Apple har avslöjat iPhone 5 idag på Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco, Kalifornien. Det har varit en av de mest tröttsamma smarttelefonuttalande händelserna som denna författare någonsin har följt live, eftersom många av de saker som Apple har diskuterat hittills läckte ut i blogosfären och månader innan företagets agenter gick på scenen.

Men en sak som nästan alltid är en njutning att njuta av är introduktionsvideoen som Apple släpper närhelst deras avslöjar en ny produkt. IPhone 5 är inte annorlunda, eftersom verksamheten har släppt en kort video som beskriver de nya funktionerna såväl som den tros (och producerande processen) som gick bakom dem. Precis som alla produktionsintroduktionsvideor är den full av Apples normala självstöd.

Som många av er redan förstår nu, är iPhone 5 Greatest New Style -funktionen den högre, widescreen (16: 9) 4 ”1136 x 640 Retina -upplösningsdisplay. Storleken såväl som upplösning är inte den enda, men eftersom Apple har påpekat att den nya skärmen har 44% mycket mer färgmättnad, liksom integrerade beröringssensorer som förbättrar såväl visuell och beröring. Annars, när vi pratar med avseende på dess design, ser generellt iPhone 5 mycket ut som en sträckt och slimmad iPhone 4s. Det inkluderar dock olika rygg, som nu är aluminium + glas istället för glas.

Under huven innehåller iPhone 5 ett chip som är 2x så snabbt som A5. Appar ton snabbare, spel ser bättre ut, bilder blir knäppta och bearbetade snabbare etc. etc. EA visade upp äkta racing 3 på scenen som har grafik som nästan är där med tidigare spel som släppts på den nuvarande generationen av konsoler. LTE -stöd har också inkluderats, så de av er tur som är tillräckligt för att ha 4G LTE -skydd i deras stad kommer att njuta av nedladdningshastigheter så mycket som 100 Mbps!

För mycket mer information, inklusive priser och tillgänglighet, kan du inspektera vår fulla publicera på iPhone 5 här.

Den inledande iPhone 5 -videon av Apple kan avnjutas på den officiella webbplatsen här.

Jag är personligen inte nöjd med iPhone 5; En stor del av detta måste göra med gadgetfunktioner som läckte månader före det officiella tillkännagivandet. Jag kommer att stanna hos min iPhone 4s för nu!

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top