Lansering av 2022 MacBook såväl som iMac Pro kan förenkla namnkonventionen för Apple Hardware

Apple kan mycket väl vara på sin metod för att uppnå viss konsistens i MAC: s namnkonvention med introduktionen av 2022 MacBook Air samt en ny iMac Pro. Enligt MacRumors, med hänvisning till några nya rykten, kommer Apple att introducera en MacBook såväl som iMac Pro, som i sin tur kommer att sätta tonen för framtida byte av sina MAC -maskiner.

Vi förstår att Apple vill introducera cirka fem nya MAC totalt sett 2022; En omdesignad MacBook Air, en budgetplan MacBook Pro, ny omdesignad Mac Mini, en Mac Pro, samt en 27-tums iMac Pro.

Det här skulle inte vara den allra första gången Apple släppte en “MacBook”, men MacBook Air har för att ha tagit över med MacBook avbröts. Med utgivningen av denna omdesignade enhet 2022 kommer Apple att ha MacBook såväl som MacBook Pro -lineupen.

När det gäller iMac förbättrade Apple storleken på sin 21,5-tums iMac till 24-tums i år med en total omdesign av maskinen. 27-tums iMac är ännu inte uppdaterad, liksom rapporter tyder på att Apple kan stöta upp sin skärm till en 32-tums. Inte bara det, det kommer att kallas ‘iMac Pro’ med ett mycket kraftfullare M2 -chip på plats.

Apples iMac Pro 2017 har länge avbrutits med Apple som främjar 27-tums iMac istället eftersom det stod ut mycket kraftfullare och var mildare på fickan också. Pro Moniker skulle hjälpa kunder att förstå vilken enhet som syftar till expertanvändning, precis som MacBook Pro.

Intressant nog skulle utnyttjandet av denna pro -moniker också hjälpa Apple att ta med sin MAC -sortiment för att matcha iPhone -uppställningen också. Vad sägs dock om iPads? Vi har fortfarande iPad-luften mellan iPad-nivån, liksom den högre iPad Pro. Det finns också AirPods såväl som AirPods Pro.

Det finns helt klart tillräckligt med bevis för att Apple kommer att vilja förenkla sin namnkonvention för sin hårdvara från och med nästa år, men det är fortfarande en väntan såväl som att visa spel bäst nu.

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner Windows 11 Pro ISO -data utan produkt som är nödvändig från Microsoft

Force Download Windows 11 helt gratis uppgradering bäst nu, här är exakt hur [handledning]

Hur man ställer in Windows 11 på en MAC med hjälp av startläger idag

Ladda ner Windows 11 -installationsassistent för din dator

Hur man uppgraderar till Windows 11 från Windows 10 gratis

Hur man producerar startbara Windows 11 USB -flashenhet [Guide]

Nedladdning: iOS 15.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -profildata tillsammans med iPados 15.1 ut nu

Jailbreak iOS 15.1 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

Hur man ställer in MacOS 12 Monterey Hackintosh på PC [Guide]

Bästa iPhone 13, 13 Pro härdade glasskärmsskydd som erbjuds idag [lista]

Bästa iPhone 13, Pro Max 20W USB-C-laddare [Lista]

Topp iPhone 13 Pro Max Screen Protectors erbjuds att köpa [lista]

Bästa iPhone 13 / Pro -situationer för säkerhet som erbjuds bäst nu

Hur man reparerar dålig iOS 15 Batterilivslängd [guide]

Apple View ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Back to top