16-tums MacBook Pro kommer enligt uppgift att ha samma storlek som den nuvarande 15-tums modellen tack vare Slim Display Bezels

Apple förväntas till stor del tillkännage en ny 16-tums MacBook Pro för första gången och nu den notoriskt halvtillförlitliga Digitimes har vägt in. Enligt utloppet kommer den nya anteckningsboken att ha en “Ultra-Narrow Bezel” och lanseras i september.

Rapporter har redan föreslagit att den nya maskinen kommer att säljas före årets slut, och denna rapport från Digitimes stöder det.

Den här nya går också in i ramen som den nya anteckningsboken kommer att presentera runt den 16-tums 3072 × 1920-skärmen också.

Som berättelsen går kommer denna nya modell att innehålla en smal ram medan det totala paketet kommer att vara ungefär samma storlek som den för närvarande levererar 15-tums MacBook Pro. Quanta är det företag som förväntas vara företaget som har till uppgift att bygga det, enligt namngivna källor inom leveranskedjan.

Med det förväntade tillkännagivandet och efterföljande lanseringen som nu kantas närmare börjar vi höra samma berättelser från flera källor. De har alla den nya 16-tums anteckningsboken som anländer i september eller oktober, där den senare är den månad som Apple vanligtvis väljer för sådana lanseringar.

Närhelst det kommer – och det är säkert när, snarare än om – det kommer att vara den första MacBook Pro med en skärm som är större än 15 tum på ett antal år.

När det gäller 13-tums och 15-tums MacBook Pro, säger Rumor att de båda kommer att få sin nästa uppdateringsrunda ungefär samtidigt som den 16-tums modellen släpps.

(Källa: Digitimes)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.4 Slutliga IPSW -länkar och OTA -uppdatering för din iPhone eller iPad

iOS 12.4 Slutliga utgivningsanteckningar, Changelog och funktioner du behöver veta om

Ladda ner iOS 13 Beta 4 IPSW -länkar, OTA -profil tillsammans med den för iPados 13 Beta 4

iOS 13 beta 4 profilfil nedladdning utan UDID / utvecklarkonto, så här

iOS 13 Beta 5 / Public Beta 3 Nedladdningsdatum Förväntning

Jailbreak iOS 12.2 Använda UNC0VER 3.3.0 IPA

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 och iPados 13

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone och iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW Links & Install på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Back to top