Hur man producerar en spridningspåverkan genom Snapseed

Bland de mest kraftfulla bildredigeringsapparna, Snapseed kommer med massor av användbara funktioner. Vi har redan diskuterat exakt hur du kan lägga till färgpop, lägga till vattenstämpel osv. Med denna app. Idag kommer vi att visa exakt hur du kan lägga till en idealisk spridningspåverkan till alla typer av bild genom Snapseed. Adobe Photoshop är en mästare när det gäller att producera sådan spridning såväl som upplösningseffekter. I det mobila segmentet är Well Snapseed det närmaste du kan komma till. Låt oss se exakt hur detta kan göras.

Skapa en spridningspåverkan genom Snapseed

I den här guiden kommer vi att visa dig från grunden exakt hur du lägger till en upplösningseffekt. Bara för att göra saker tydliga kommer detta att behöva lite ansträngning för att få en idealisk spridningseffekt. Det finns redan appar som PicSart som har en förinställd spridningseffekt. Men det är mycket oftare än inte tillämpar exakt samma uppsättning effekter på varje bild. Ändå kan du få ett tillfredsställande resultat. Att förstå allt från grunden har dock sina egna fördelar. Förutom om du ekar denna tanke, här är stegen för att ge en spridningspåverkan genom Snapseed -appen.

Steg att följa

Först och främst, ladda ner en bild med spridningseffekten. Det finns massor av webbplatser som tillhandahåller helt gratis lagerbilder (som unsplash, pixabay, etc.). Ladda ner den föredragna och fortsätt med stegen nedan.

Öppna bilden i Snapseed på vilken spridningspåverkan måste läggas till.

Gå över till verktygsavsnittet samt tryck på kurvor.

Tryck på kanal samt välj RGB. Dra från mitten och skjut kurvan längst ner till höger.

Återigen, tryck på på kanal och den här gången väljer du luminans. På samma sätt dra kurvan längst ner till höger. Detta borde göra hela bilden svart. Oroa dig inte, du är på det bästa spåret. Klicka på fästmärket för att verifiera detta.

Klicka sedan på Redigera Stack samt gå över till avsnittet Visa redigeringar.

Tryck på såväl kurvor som på den rena ikonen. Måla nu den del av den bild som spridningspåverkan måste läggas till i Snapseed. Klicka på fästing när du är klar. Detta borde göra den markerade delen svart. Detta täcker den allra första halvan av guiden om exakt hur man lägger till spridningspåverkan genom Snapseed. Låt oss nu prata om andra hälften av den här guiden.

Lägga till bild med upplösningseffekt

Klicka sedan på verktyg och gå över till dubbel exponering. Klicka på bildikonen Lägg till bild samt välj bilden med upplösningseffekten.

Nu placerar du den bilden över den markerade svarta delen och tryck på stilikonen. Välj Lägg till från menyn såväl som tryck på fästmärket.

Klicka igen på redigeringsstackikonen såväl som sedan på vyredigeringar.

Tryck på såväl dubbel exponering som på borsten. Markera den längsta änden av motivet med den dubbla exponeringen inställd på standardvärdet på 100.

När du flyttar mot ämnet, minska exponeringsuthålligheten till 75 såväl som till 50 när det gäller ämnet. Se dock till att bara rengöra den svarta delen. Försök att förhindra ämnet medan du markerar. När du är klar trycker du på fästmärket.

Slutligen, tryck på gjort. Detta sparar din bild med upplösningseffekten.

Så med det avslutar vi den här guiden om exakt hur man lägger till spridningspåverkan till alla typer av bild som använder Snapseed. Vad tror du på den här tekniken för att tillämpa splatter -påverkan på din bild med Snapseed? Dela dina åsikter om exakt samma i kommentarerna nedan.

Läs Nästa: 5 appar för att lägga till oskärpa påverkan på foton på Android

Back to top